Forumu inceledim. Herşeyden önce yemek yeme düzeninin ne kadar önemli olduğunu öğrendim. 31 yaşındayım ve biraz göbek yaptım diyebilirim. İşim gereği sürekli oturuyorum. Daha fit bir vücut için body salonuna gitmem ne kadar fayda getirir. Mutlaka faydası çoktur da bunun yaşla bir alakası var mı? 30 yaş sendromuna mı girdim ne yaptımkafa_ Fit bir vücut için mutlaka kas ta yapmak gerekecektir. Ben size ölçebildiğim kadarı ile ölçülerimi yazıyım.
Boy 1.78
Kilo 74-75
Sağ kol : 31
Sol kol : 30
Göğüs : 96
Bel : 90
Bacak 54
Görünüş olarak şişman değilim. Sadece karın bölgesinde yağ birikimi var. Sanırım sürekli oturmaktan kaynaklanıyor. İstediğim şey karın bölgesinin erimesi, daha belirgin göğüs kasları, belki biraz daha kalın kollar. Bu işin bir standardı varmıdır bilmem. 2. sorum ise şu. Fit bir vücudu yakaladıktan sonra ne ileri nede geri gitmesini sağlıyacak bir yöntem varmı? Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Boy 1.78
Kilo 74-75
Sağ kol : 31
Sol kol : 30
Göğüs : 96
Bel : 90
Bacak 54
Görünüş olarak şişman değilim. Sadece karın bölgesinde yağ birikimi var. Sanırım sürekli oturmaktan kaynaklanıyor. İstediğim şey karın bölgesinin erimesi, daha belirgin göğüs kasları, belki biraz daha kalın kollar. Bu işin bir standardı varmıdır bilmem. 2. sorum ise şu. Fit bir vücudu yakaladıktan sonra ne ileri nede geri gitmesini sağlıyacak bir yöntem varmı? Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.