Winston, hayaletfilo çok teşekkür ederim motive ettiniz beni

evet güçlendiğimi bende
hissediyorum ama birde bu değişimi insan aynada görmek istiyor. son ölçümlerimde kilo 92, yağ
oranı %19.9 kas oranı 72 kg idi. sanırım yağdan bişi görünmüyor

haftada bi kardiyo yapardım 40-45 dakika yürüyüş ve yer hareketleri ile. bu son programda hoca
kardiyo hiç yapma dedi, bende 1 aydır yapmıyorum. Beslenme programı ve antreman programım şöle, eğer
yanlış birşey yapıyorsam lütfen söleyin, boşyere de bu kadar emek harcamak istemem.
Beslenmem şöle:
sabah
uyanır uyanmaz 400ml. ılık su
100 gram yulaf(1 küçük su bardağı light sütle )
4 yumurta 3 beyazı 1 sarısı ile birlikte
100 gr lor peyniri
2 dilim tam bugday ekmeği
1 tane muz
ara öğün 4-5 ceviz
öğlen
1 tabak yagsız makarna (100 gr kadar)
bol limonlu az zeytinyaglı bol sirkeli salata ve 1 porsiyon haşlama sebze yemeği
160gr ton balıği veya köfte veya tavuk (bunlar 250 gr, tavuk 300 de olabilio)
ara öğün
1 avuç badem (12-15 adet)
1 bardak yeşil çay
ikindi
160gr ton balıği veya köfte veya tavuk (bunlar genelde 250 gr, tavuk bazen 300 gr da olabilio)
2 dilim tahıllı ekmek
1 kase light yoğurt
ara öğün
1 kase yulaf ezmesi ligt sütle beraber (bunu genelde spor yaptığım günler yiyorum)
aksam
1porsiyon tavuk hindi yada kırmızı et
1 porsiyon yagsız makarna yada pilav (bazen bunun yerine burada yukardaki ara öğünümü de yiyebiliyorum)
1 kase az yaglı bol sirke limonlu salata ve 1 porsiyon sebze yemeği haşlama
yatmadan önce
lor peyniri(100 gr) (eğer lor yemezsem sabah kalkınca aç karnına protein tozu içerim)
antremandan önce noxx5 veya Lkarnitin antremandan sonra whey protein 1 ölçek
Programım şöle:
http://www.hizliresimyukle.com/image/BJJA[DOUBLEPOST=1429291487][/DOUBLEPOST]Biceps sırt ile beraber yapıyorum onda 2 hareketim var; barbell curl de 4 set yapıyorum (olimpik bardan biraz küçük z bardanda biraz büyük olan barla) barı 10 kg sayarsak yanlara 2.5 takıyorum sonra 1.25 ekleye ekleye 4 set yapıyorum. cable curlde de 20-25-30-35 kg ile yapıyorum 4 seti. Triceps göğüs antremanı ile yapıyorum onda da 3 kareket verdi hoca; french press te 2.5 la başlayıp 1.25 kg koyarak gidiyorum. rope ta 20-25-30-35 diye; pushdown da 15-20-25 diye gidiyorum. eksik veya fazlam varmıdır?