Çıkışta da İşkembeciye gitseydinizsacma olmayan film kaldimi gununuzde ? ama muthis aksiyon sahneleri var ve insani ilk dakikadan alip sonuna kadar surukluyor. ilk gun gittik esimle gece 00:30 seansina sabah 4 gibi evdeydik
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Artik holywoodu bu yuzden izlemiyorum.hint filmlerini tavsiye ederim.. pk , benim adim kaan , barfi bu filmlerle baslayabilirsiniz..sacma olmayan film kaldimi gununuzde ? ama muthis aksiyon sahneleri var ve insani ilk dakikadan alip sonuna kadar surukluyor. ilk gun gittik esimle gece 00:30 seansina sabah 4 gibi evdeydik
Abicim hello kitty deme banaBaris amin hepimizin insallahkizin gozlukleri hellokity marka polarize , ama nerden aldik hatirlayamadim
Eki Görüntüle 37406
Eki Görüntüle 37407
Evet kiz babalari ortaya ciksin![]()
MaşallahEvet kiz babalari ortaya ciksin![]()
Ne alakası varmış kiMasallahAllah bagislasin. bu forumdan biri bana kizinin fotografini koyma neme lazim internet ortami demisti , insanlarin kafasi gitmis abi
beyin terk
Amin kardeşim. Bu arada gözlükler baya açmış seniAllah saglik sihhat versin, kimseye evlat acısı gostermesin, benim yaptigim bi dua Allah ölümun bile sıralı olanını nasip etsin
LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ne alakası varmış ki
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Modayi yakindan takip ediyorum, lady gaga gozlukleriAmin kardeşim. Bu arada gözlükler baya açmış seni
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi