30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Step-up doğrudur Bekci anladığınız gibi, ama sizinde söylediğiniz gibi böylesine bir squat ve deadlift ten sonra zaten başka birşeye gerek yok.
Madem öyle düşünüyorsunuz,o zaman squat yada deadlift in ardına sadece calf yapıp bitiriyorum antremanı.
Açıkcası 5 gün zaten bunaltıyor,o yüzden bacak günlerinde çabuk ve şiddetli antreman yaparak bitirmek işime gelir.Zaten sanki böyle birşey duymak ister modundaydım:):)

Günlüğümde tek başıma yazıp durucağıma burda hep beraber fikir alışverişinde bulunuyoruz iyide oluyor:)brad bit olma hayalimizde yok :) garın Gası isteyen ergenlerde çok uğramıyor bu tarafa iyi yani şimdilik yağımızda kavruluyoruz:):):)saygı lıyız,seviyeli paylaşımlar yapılıyor:)[DOUBLEPOST=1426273065][/DOUBLEPOST]
Abi günlüğü buraya mı naklettin :)
Kalfte girme bence, squat deadliftten sonra çokta lazım değil.
Bende 30 dan gün aldım, yaşlandık.. Başlık güzel, 20 kişi birleşip günlüğe girmiş gibi bir hava var.

@Bekci garın gası hepimizin hayali:) ama cenk hocanin dedigi gibi. Nah bize garın gası[DOUBLEPOST=1426275873][/DOUBLEPOST]Burasi hepimizin gunlugu oldu. Cok da guzel oldu valla. Herseyimizi paylasiyoruz. Gayet seviyeli saygili bir baslik.
Aaaamaaam be yaaa maaadem aaayal kuruyoruz bırak eeeeer bişeyimiz olsun,garın gasımızda olsun:):):)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Madem öyle düşünüyorsunuz,o zaman squat yada deadlift in ardına sadece calf yapıp bitiriyorum antremanı.
Açıkcası 5 gün zaten bunaltıyor,o yüzden bacak günlerinde çabuk ve şiddetli antreman yaparak bitirmek işime gelir.Zaten sanki böyle birşey duymak ister modundaydım:):)
Tam olarak öyle düşünüyorum @Bekci böyle devam, herhangi bir sıkıntı yok...

Bu deadlift olayı olmazsa olmazlardan galiba .ama benim çalıştığım salonda bunu gösterecek bir yok galiba milletin dini imanı para olmuş bişey soracaz diye gozgoze gelmeye korkuyorlar
Haliyle eger doğru yapılmaz ise sakatlık ile sonuçlanabilen bir hareket sanırım ama.öte yandan çok etkili bir hareket sanirm .
Bir şekilde programa dahil etmeliyim 40 tan sonra sakatlık yapmadan

Bu deadlift olayı olmazsa olmazlardan galiba .ama benim çalıştığım salonda bunu gösterecek bir yok galiba milletin dini imanı para olmuş bişey soracaz diye gozgoze gelmeye korkuyorlar
Haliyle eger doğru yapılmaz ise sakatlık ile sonuçlanabilen bir hareket sanırım ama.öte yandan çok etkili bir hareket sanirm .
Bir şekilde programa dahil etmeliyim 40 tan sonra sakatlık yapmadan
Aman hocam deadlift e dikkat,hareketin formunu oturtmak gerçekten zor,sakat bir hareket,halende acaba diyorum kendime:)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

iyi geceler herkese
en cok tercih edilen protein tozu bu sanırım
Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 2273 Gr
kullanan var mı tevsiye edermisiniz.bir de bunları yurt dışından falan daha ucuza getirebiliyormuyuz

iyi geceler herkese
en cok tercih edilen protein tozu bu sanırım
Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 2273 Gr
kullanan var mı tevsiye edermisiniz.bir de bunları yurt dışından falan daha ucuza getirebiliyormuyuz

optimum ve musletech kullandim ben. optimumu tavsiye ederim ama kesinlikle cikolatalisini. Yanliz fiyati acayip uctu onun yerine hardline altarnetif olabilir. Ancak protein tozu kullanimi gerekliligini burda daha oncede tartisdik. Maddi imkanlariniz dogrultusunda tercihinizi yapin bence. Cokda olmazzsa olmaz degil, benim degerlendirmem %5 etkisi var.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Optimum kalitesini yllardir kanitlamis ödüllü bir Protein tozudur Bunda süphe yok,hayaletinfonuna dedigi gibi etkisi %5 oda sartlar uygunsa,Burda sorulmasi gereken hangi Protein tozu degilde gercekten gereklimi olmali ki onuda daha önce bircok kez tartistik sonuc hayir beslenme yerindeyse kesinlikle hayir:)
Tabii alip kullanmak isteyen alabilir kullanabilir zararida olmaz.

Back
Yukarı