Ben macro Micro bıraktım yiyip hafta da 1 tartiliyorum ayda 300 gr civarı alıyorum en son olmadı zayıflarimYa ben bu macro micro isini ayarlayamiyorum artik. 140 gram proteini 5 ogunde alirsam eger hic micro olmuyor ogunlerimde. Hepsi macro gibi oluyor. Zarar gorur muyum bu isten acaba, yaglanma falan ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi gobekli vucut istemiyorum ben, gobegim olmasin yukarda da hacim olmasin sorun degilBen macro Micro bıraktım yiyip hafta da 1 tartiliyorum ayda 300 gr civarı alıyorum en son olmadı zayıflarim
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi kalbimi kirdin ☺Abi gobekli vucut istemiyorum ben, gobegim olmasin yukarda da hacim olmasin sorun degil![]()
Şimdi kalbimi kirdin ☺
denemek lazım dediğin gibi.ters bir durum olsa vudut sinyal verir bir şekilde tedbir alınır.5 gram civarı zarar vermiyor abi,yükleme zamanı bulkta günlük 30-35 aldım 1 hafta boyunca.Her sabah acı çekerek uyanıyodum böbreklerim yırtılcak gibi.
bence hiç abartı olmaz çok yaşlı sayılmazsın abi.neticede burada onemli olan beden yaşın kimlik yaşının önemi yok.[DOUBLEPOST=1463822357][/DOUBLEPOST]Size danışacağım bir konu var, 15 yaşından beri çalışıyorum okumak icin fırsatım olmadı bu sene besyo mulakatlarına girmek istiyorum yaşımdan dolayı cok mu abartı olur, bu sene mulakata girecek olanlar 19-20 yaşında gencler, gerçermiyim orası muallakta ama çok gençler ben bayaga bi yaşlı durumundayım, yaşımdan dolayı cekiniyorum biraz.
mikroları hiç saymadım ben o baya zahmetli bir durumYa ben bu macro micro isini ayarlayamiyorum artik. 140 gram proteini 5 ogunde alirsam eger hic micro olmuyor ogunlerimde. Hepsi macro gibi oluyor. Zarar gorur muyum bu isten acaba, yaglanma falan ?
çalışmamakdan ağrı gün yüzüne çıkmış olabilir abi ona benzer durum geçen yıl bende olmuştu.ramazan ayında spora gitmedim.bacaklarım sürekli ağrıdılarBenim geçeni haftalarda hafiften omuzum ağriyordu çalışıyorum sıkıntı olmuyordu en son 10 gün önce çalıştım sonra antreman yapmadım hiç son 1 haftadır omuzum sağlam ağrıyor hani dambil alıp front raise yaparken gibi omuzum üstü acıyor resmen 1 haftadır ne whey ne bcaa nede adam gibi et yedim baya az protein aldım acaba kaslar kendini onaramadi diye mj ağrıyor anlamadım gitti
hoşgeldin abiEvim güzel evim
Et haşlama ve bakla zamanı))
Em çok haslanmis yumurta ve yulafi mi özledim hehehoşgeldin abi
1 kilodan birşey olmaz abi mis gibi gezdin dolaştın tatil yaptın işdeEm çok haslanmis yumurta ve yulafi mi özledim hehe
Kilo vermişim bu arada 1 kilo falan kosusturmaktan heralde ben carbo dan alırım diyordum ama metabolizma şaşırdı Heralde değişiklikten
Bensiz yapamaz o ondandir☺1 kilodan birşey olmaz abi mis gibi gezdin dolaştın tatil yaptın işdealper sen yokken yazmadı bile kederden
![]()
olabilir abi kasların ilacı protein.bende 3 gundur diş apsesi ile uğraşıyorum antibiyotık ve ağrı kesici kullanıyorum.beslenme uyku antreman düzenim hep bozuldu. çarşambadan beri idman yokGeldiğim den beri kendimi protein e verdim et yumurta götürüp duruoyum omuzum ağrısı baya hafifledi demekki en son antreman daki kas yiprqnmanin toparlanmasi için yeteri kadar pro almadım ondan ağriyordu saçma bi mantık mı acaba olabilir mi böyle bişi
Geçmiş olsun düzen bozulunca insanın morali de bozuluyorolabilir abi kasların ilacı protein.bende 3 gundur diş apsesi ile uğraşıyorum antibiyotık ve ağrı kesici kullanıyorum.beslenme uyku antreman düzenim hep bozuldu. çarşambadan beri idman yok
iyileşene kadar böyle ağrıdan ötürü yemek bile yiyemiyom doğru düzgün.gece yarısı ağrı ile uyanıyorum.doktor 5-7 gun sürer dedi sonra dişi çekecez büyük ihtimal şu apse bir geçsin bakacaz tekrar dedi.bakalım ne olacak.
ara vermişken hepsine ara ver abi.ben genelde oyle yapıyorum.Yarın yeniden spor başlangıcı heyecanlıyım ☺☺☺
3 aydır whey kullanıyordum 1 ay Ara vericem zaten bitti paket bcaa da bitti onada ara versem ki bilemedim
Valla mı bitti benim makarnalarCuma günü bimde tam buğday makarna chia tohumu falan var haberiniz olsun abiler.
Gecmis olsun mali