30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bugün Belçika bruksel vardı planda mecburen biraz waffle ve cukulata ayarı kaçtı :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyi tatiller iyi gezmeler, gitmisken supplement de al bence muhabbeti gectiyse gormedim, cok ucuz oralarda hatta bizede al bcaa kreatin glut. Bunlari rahat sokarsin orada fiyatlar buranin 3de1i

LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kas adamı nasıl konusturuyor değilmi ☺

:D:D:D
Bugün Belçika bruksel vardı planda mecburen biraz waffle ve cukulata ayarı kaçtı :)

ye gitsin abi gelince telafı edersin
Iyi tatiller iyi gezmeler, gitmisken supplement de al bence muhabbeti gectiyse gormedim, cok ucuz oralarda hatta bizede al bcaa kreatin glut. Bunlari rahat sokarsin orada fiyatlar buranin 3de1i

kesinlikle katılıyorum abi sana alman malı ürünlerden bir paket yap kendine bizede alıversen iyi olur aslında :)

Eyvallah burak yaw bakıyorum ama göremedim hiç biyerde supermarketler de yok suplement özel mağazalar olmalı onlarıda görmedim yol üstünde

:D:D:D

ye gitsin abi gelince telafı edersin

kesinlikle katılıyorum abi sana alman malı ürünlerden bir paket yap kendine bizede alıversen iyi olur aslında :)
Mali tek adam gibi yaptığım öğün kahvaltı haslanmis yumurta ve Musli buluyorum genelde ama diğer öğünler yalan oldu hep sandviç ve fast food ağırlıklı sporda bağımlılık yapmış zaten yapmayınca kendimi kötü hissediyorum

Mali tek adam gibi yaptığım öğün kahvaltı haslanmis yumurta ve Musli buluyorum genelde ama diğer öğünler yalan oldu hep sandviç ve fast food ağırlıklı sporda bağımlılık yapmış zaten yapmayınca kendimi kötü hissediyorum

boşver abi önemli değil geline duzelir tatil zaten bu takıl kafana göre afiyat bal kaymak olsun.

barış abi sen turla falanmı gittin yoksa eş dost akraba falan var onlarlamı geziyorsun?
Yok turla gittik
Yaw arkadaş su 1.5 avro yarım lik bira 1.5 avro nasıl bir şey bu ayran zaten yok habire kola zero güya yaşam standartı yükseltip tatil geldik fast foodtan çıkamadık henüz

Sağ omuzum fena ağrıyor anlamaidm gitti spor da yapmadım nezamandir sağ elimi belime koyup bastirinca omuzumun üstüne sanki bıçak saplaniyor hani on omuz dumbell yada tekerlek kaldırırken ağriyormus gibi geçer inşallah

Back
Yukarı