30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Yeteri kadar beslenemicem ona takıldım biraz 1 hafta protein açısından zayıf olacak karbo ya yuklencez mecburen hatta basit karbo ağırlıklı umarım 1 haftada kas kaybı yada vs olmaz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
neden protein sıkıntısı olacak abi onu anlamadım, tavuk dunyanın heryerinde vardır heralde.birde ben o kadar zor yapılan kasın o kadar kolay yıkılacagını zannetmem.ufak tefek güç kayıpları olabilir belki abi ama hemen toparlarsın.

neden protein sıkıntısı olacak abi onu anlamadım, tavuk dunyanın heryerinde vardır heralde.birde ben o kadar zor yapılan kasın o kadar kolay yıkılacagını zannetmem.ufak tefek güç kayıpları olabilir belki abi ama hemen toparlarsın.
Evdeki gibi sağlam yemek yiyemicem2o anlamda dedim yolda falan gecicek zaman ne bilim yine yersiz bir panik :) kendime bir dert bulmam lazım hehe kafayı takacak

Evdeki gibi sağlam yemek yiyemicem2o anlamda dedim yolda falan gecicek zaman ne bilim yine yersiz bir panik :) kendime bir dert bulmam lazım hehe kafayı takacak

Hocam tatilin tadını çıkart , geldiğinde kaldığın yerden devam edersin[DOUBLEPOST=1463137406][/DOUBLEPOST]arkadaşlar, antrenman programım
1 gün ant, 1 gün dinlen şeklinde
göğüs-biceps sonu - karın
bacak sırt sonu - boş
omuz-triceps sonu- karın
kardio yapmıyorum hiç, karın çalışırken de, 3 karın hareketi 3 set şeklinde yapıyorum ve sonunda birde plank yapıyorum,
sizce yeterlimi. Antrenmanıda çok uzatmakta istemiyorum ama karın kaslarıda cıksın istiyorum ama şuan bişey yok, 2,5 ay oldu başlayalı

Son düzenleme:
@condor79q abi bizede nasip olmadı sınır dışı daha :) hadi onu geçtim daha deniz sezonunu açamadık :(
Mali sana yazdim ama gene yanlis tusa bastim[emoji1]
Valla antalya bile serin abi bu sene yaz gec geliyor heralde,2 gun gusel gunes vardi gerisi bulutlu

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam tatilin tadını çıkart , geldiğinde kaldığın yerden devam edersin[DOUBLEPOST=1463137406][/DOUBLEPOST]arkadaşlar, antrenman programım
1 gün ant, 1 gün dinlen şeklinde
göğüs-biceps sonu - karın
bacak sırt sonu - boş
omuz-triceps sonu- karın
kardio yapmıyorum hiç, karın çalışırken de, 3 karın hareketi 3 set şeklinde yapıyorum ve sonunda birde plank yapıyorum,
sizce yeterlimi. Antrenmanıda çok uzatmakta istemiyorum ama karın kaslarıda cıksın istiyorum ama şuan bişey yok, 2,5 ay oldu başlayalı
karın kası için yag oranını düşürmen gerekiyor %12-13 ler gibi o yuzden karın kası mutfakdan geçer.eğer yağ oranı düşükken karın kası yoksa sende karın kası yoktur karın çalışman lazım bolbol.ben baya oldu karın kası koşu falan uğraşmıyom :)
Valla antalya bile serin abi bu sene yaz gec geliyor heralde,2 gun gusel gunes vardi gerisi bulutlu
abı artık kış geç geliyor doğal olarak yazda geç geliyor.mevsimlerin aylarını 1 er ay ileri atmaları lazım gibime geliyor :D
Mali sana yazdim ama gene yanlis tusa bastim[emoji1]
ben anladım abi onu sıkıntı yok;)
Ben kazak ve mont götürüyorum yanımda 12 derece veriyor Gittimiz yerler
kesinlikle götür abi dun almanyadan müşterim geldi hava soğuk hala diyordu birde hava çarpmasın bolbol euro götür lazım olur :D:D:D
gelirken boş gelme abi alman çikolatası getir :oops:
Evet deniz icin biraz serin olabilir
bednim deniz işi ancak ramazandan sonra olur ondan önce imkansız

Back
Yukarı