actual1985
Üye
Eyvallah 4.45 olan nasil bir sey tam bugday 1.40 mı iyiymiş
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Testesteron testi için ne raporu istiyorlar hocamRaporsuz yapmazlar..
Senin nasıl birşey olmak istediğine bağlı birazdaaile hekimi rapor falan demedi ama rapor derken hocam?
dun akşam arkadaş yazdıydı aile hekimini görüncede aklıma geldi sordum bende.testesteron değerleri şartmı bende bilmiyorum ama kas gelişimi için yeterli testesteron yoksa dışarıdan buyume hormonu gibi şeyler almak icap eder belki.boşuna ağırlık altına yatıp kalkmayalım
sizce gerek varmı arkadaşlar abiler bir teste yoksa gereksizmi bizm için?
Yani harbi tam bugday ise fiuat çok iyi boya falan katmadilarsaEyvallah 4.45 olan nasil bir sey tam bugday 1.40 mı iyiymiş
bence önce bir test yaptır abi testeron seviyen nasıl öğren biraz da alt yapı lazım..[DOUBLEPOST=1454685056][/DOUBLEPOST]dun akşam arkadaş yazdıydı aile hekimini görüncede aklıma geldi sordum bende.testesteron değerleri şartmı bende bilmiyorum ama kas gelişimi için yeterli testesteron yoksa dışarıdan buyume hormonu gibi şeyler almak icap eder belki.boşuna ağırlık altına yatıp kalkmayalım
sizce gerek varmı arkadaşlar abiler bir teste yoksa gereksizmi bizm için?
Test için değil abi, iğneyi yapmak için rapor isterler..Testesteron testi için ne raporu istiyorlar hocam
Testesteron testi için ne raporu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Merakla bekliyorum cevaplarıBeyler aklıma takıldı size de danışayım dedim, şimdi kas yapmak için kilo almak gerek demi öle biliyoruz, peki şimdi geçen gün bir tv kanalında ana haberlerde 2 kişi gördüm nerdeyse 7-8 ayda yaklaşık 45-50 kilo vermişler, ilk resimleri obez sonraki resimleride fitness hocası gibi, değişim acayip, hatta bayanın biri pazularını bir sıkıyor, benimkinden büyük, baya kaslılar,bu nasıl oluyor, artı bayanlarda kas yapmak çok daha zor diye biliyorum,o kadar kalori açığı varken bu nasıl olur?? önceden de çalışıp definasyon yapcak bi halleride yoktu
yani kio verirkende kas yapabiliyor muyuz?
Yağ yakıcı umduğunuz gibi bir şey değil, yağ yakıcı definasyon döneminde vücutta atılması sıkıntı olan o son yağı atmanıza yardımcı olur..Yag yakici tarzi bir ürün kullanmış olabilir aynı zamanda spor yapmıştır
Kac tl10 paket arbella aldim bimden saol mali [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk
GÜVENMEYİN ABİ BU TV DE GÖRDÜKLERİNİZE HEP REKLAM ÇIKAR AMAÇLI..Yok kardes yag yakici derken bi ara vardi ya tv de biberli adını tam unuttum
1.40 tl tam bugday diye aldim ama tam olmasa da normal makarnadan farklidir azcikKac tl