30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Beslenme bu işin olmazsa olmazı. Ama aç kalmayada gerek yok.nasil arabaniza bile benzin alirken benzinci seciyosaniz kendi yakitinizida alırken Seçici olacaksiniz.mideniz çöplük değil ona iyi davraninki oda size iyi baksin.[emoji4]
Tabiki mümkün olduğunca dikkat ediyorum öyle pek abur cubur yemiyorum ama bekar adamız hem iş hem ev vakit bulmak zor oluyor ama heptende salmış değilim elimden geldiğince kaliteli besleniyorum

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok

Birde konu acilmisken bilen veya okuyan veya tecrube etmiş arkadaslara bi şey danisalim.sabah kalkar kalkmaz sadece suyla başlayıp vucuda iki uc saat yağ yakim süresine katkida bulunmak adina kahvaltiyi geç yapmak uygunmudur.
Her anlamda çok faydalı benim if hakkında uzun bir yazı sözüm vardı şimdi yazıyorum

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorgunlukdan dolayi hizli ve mahalle agziyla yazicagim oğlen 12-1 aralığına kadar su-kahve -soda içilmesi faydali ve serbest ifde eğer antrenmanda boş mideyle yapıldığında daha verimli oluyor , örneğin ben if deyken yaptigim antrenmanlarin daha dolu dolu geçtiğini tecrübe ettim, güç konusunda ise antrenman metoduna göre gucde kazanilmasi mümkün ama amaç hem yag yakimi hem kas kazanımı ise ifde antrenman 6-8 tekrar aralığında olmalı . Haftada 4 gün yeterli çünkü 5-6 ciddi anlamda recovery süresi bırakmaya bilir ifde , her neyse işin özetine gelirsek
Avantajlari;
-antrenmanlar dan alınan verim artıyor
-yag yakimi ciddi anlamda tüm güne yayılıyor
-hayattan alınan zevk artıyor sebebi bir sonraki maddede
-sosyal hayatta veyahut evde istediğiniz herseyi yiyebiliyorsun , haftada 6 gun spora gitmek gerekmiyor, öğrenci veya calisansaniz kahvaltı yukunden kurtarıyor.
Şimdilik yorgun olduğum için 2 ci ve 3 cu partlari sonra yazarım saglicakla kalın kafalarında soru işaretleri olan mutlaka vardır youtubedan kinobody i takip etmenizi tavsiye ederim kendisi 5 yıldan beri if yapan biri videolarina göz atıp birçok bilgi sahibi olabilirsiniz if hakkında

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz de aynen 10 ay oldu ama buraz biktim ağır gelişiyor bu yaşlarda
motivasyonu yuksek tutmak lazım abi
Benimde hemen hemen aynı evet yavaş oluyor ama oluyor aynaya baktığımda gördüğüm görüntüden memnunum (göbek haricinde [emoji4]) zaman zaman bendede bıkkınlık oluyor ama pes etmek yok
bende hiç bıkkınlık olmadı daha abi bıkmadan usanmadan gidiyom değişimi görünce insan mutlu oluyor gaza geliyor.
evt aslinda diet yok bende 3ay yaptim ama 6..7 aydir braktim ne varsa yiyom desem
Bende aynı pek dikkat edemiyorum beslenmeme
ben dikkat ediyorum abi.beslenme dinlenme antremandan daha önemli.
Tabiki mümkün olduğunca dikkat ediyorum öyle pek abur cubur yemiyorum ama bekar adamız hem iş hem ev vakit bulmak zor oluyor ama heptende salmış değilim elimden geldiğince kaliteli besleniyorum
evliyken farketmiyor abi eşin yapılan şeyi desteklemesi lazım yoksa yine bekardan farkı olmaz.

uploadfromtaptalk1452381870961.jpg

5.duble fazla oldu sanki [emoji21] [emoji21]

Back
Yukarı