30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

b5ec0f8f19193d74e0bcb9bacc6e0b31.jpg

Herkese günaydın hayırlı cumalar kahvaltının dibine vuruyoruz yine beslenme önemli [emoji3][emoji123][emoji123]

Sent from my iPad using Tapatalk

Loss bi soru sormuştum ama arada kaynadı galiba [emoji4] omuz başları için ne önerirsin kol ile omuzun birleştiği yer zayıf çukur var gibi görünüyor ne yapmam lazım

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
Allah Allah gormemisim demek ki, en bilindik hali lateral raise hareketi ama muhtemelen zaten bunu uzun suredir kullandiniz, turev yapabilirsin mesela bench sehpasi yatarak tek kolla lying lateral raise... sordugun bolgede (deltoid acromial part) oldukca etkili buldugum bir egzersizdir.

bende bu akşam omuz arkakol idmanı yaptım.gayet guzeldi servet hocamın dediği bcaa kullandım tadını beğendim meyhoş bir tadı var.omuz 6 arkakol 4 hareket yaptım.ahmet abinin dediği programa yazdım yaptıklarımı omuz 7060kg arkakol 10450kg çıktı.benim için gayet iyi rakamlar.smitch makine press ve dumbell pressde yardımlı ilk defa fazla ağırlıklara girdim randımanlıydı onlarda.descanate bcaa iyi geldi.:):):):)

hayr akşamlar gençler baya yordu 8haraket 4x12 bu ay böyle takilcam bu ay barmak yok salon da
omuzmu abi bölge?

Arkadaşlar ağırlıkları hesaplarken barın ağırlığınıda sayıyormusunuz
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
evet abi. ama makinede yapılan overhead press mesela barı bilmiyom onu ekleyemiyorum :) dambılla yapılanlarda her kol farklı topluyom ben.neticede iki kol ayrı ayrı kaldırıyor ağırlığı.doğrumu bilmiyom ama bana öyle öğrettiler.

Normalde diyet programımda 5 yumurta ikisinin sarısı veya omlet ve bir dilim tam buğday ekmek.Ama bu kahvaltılında çok fazla sıkıntı olacağını zannetmiyorum sadece peynir biraz yağlı olabilir zararı varmıdır.
Sent from my iPad using Tapatalk
ben yumurtanın sarısını ayırmıyorum abi.ondaki yağ idmanda lazım olur abi :)

Back
Yukarı