30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Hocam bence siz yeterli düzeyde kalori almıyorsunuz, yanlış giden bişeyler var, boyunuza kilonuza göre kaloriyi hesaplayıp, bunuda makrolara göre ayarlayın karbonhidrat, yağ, protein olarak. yoksa istediğiniz kadar tavuk yiyin; yağ ve karbonhidrat yeterli miktarda almadan kilo alamaz ve hacim kazanmazsınız.[DOUBLEPOST=1448479481][/DOUBLEPOST]Gelmişken loss üstada sormadan gitmek olmaz :) artık önceden bahsettiğim kilo verme sürecine başladım yavaş yavaş kilo vercem, peki antreman sistemim yine aynı mı kalmalı? yani fullbody, haftada üç gün 4*8, 5*5, 3*12 şeklinde.
Birde şu olay var; diyelim ki o gün planda barbel curl var z bar ile, fakat canım preacher curl çekti onu yapıyorum, yada bench press yerine inclne bench press yapıyorum, çalıştırdığı kaslar aynı olan hareketleri birbirinin yerine değiştirmek zararlı mı? (yoksa birkaç ay hiç ellememek mi lazım) ama bu dediğim örnekler haftada bir aynı gün (düzenli) değil, kafama göre her an olabilir losscum ;)[DOUBLEPOST=1448479517][/DOUBLEPOST]
Barışcım sen seneye survivor a gidersin :)
Alemsin alper varya gece gece güldürdün sesli sesli
Hanim yollamazki:)))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alemsin alper varya gece gece güldürdün sesli sesli
Hanim yollamazki:)))

abi evlenme programı değilki survivor bu :) hem acunun pt si olursun belki sonra, köşeyi dönersin :D[DOUBLEPOST=1448484597][/DOUBLEPOST]
Nice yaşlara losss yarında benim doğum günüm bi yaş daha yaşlandık ALLAH hayırlı ömürler yaşamayız nasib etsin.

Sent from my iPad using Tapatalk
Doğum gününüz kutlu olsun, ne çok yaşlanan var bu ara :)

Hocam bence siz yeterli düzeyde kalori almıyorsunuz, yanlış giden bişeyler var, boyunuza kilonuza göre kaloriyi hesaplayıp, bunuda makrolara göre ayarlayın karbonhidrat, yağ, protein olarak. yoksa istediğiniz kadar tavuk yiyin; yağ ve karbonhidrat yeterli miktarda almadan kilo alamaz ve hacim kazanmazsınız.[DOUBLEPOST=1448479481][/DOUBLEPOST]Gelmişken loss üstada sormadan gitmek olmaz :) artık önceden bahsettiğim kilo verme sürecine başladım yavaş yavaş kilo vercem, peki antreman sistemim yine aynı mı kalmalı? yani fullbody, haftada üç gün 4*8, 5*5, 3*12 şeklinde.
Birde şu olay var; diyelim ki o gün planda barbel curl var z bar ile, fakat canım preacher curl çekti onu yapıyorum, yada bench press yerine inclne bench press yapıyorum, çalıştırdığı kaslar aynı olan hareketleri birbirinin yerine değiştirmek zararlı mı? (yoksa birkaç ay hiç ellememek mi lazım) ama bu dediğim örnekler haftada bir aynı gün (düzenli) değil, kafama göre her an olabilir losscum ;)[DOUBLEPOST=1448479517][/DOUBLEPOST]

Antrenma seklinden verim aldigina inaniyorsan herhangi bir degisiklik yapmana gerek yok bu sekilde devam edebilirsin...
Surekli hareket degistirmiyorsan sorun degil yapabilirsin, hatta bende yapiyorum aynisini zaman zaman.

Bir kac resim ekleyim:-)

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1448567272988.jpg
    uploadfromtaptalk1448567272988.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 398
  • uploadfromtaptalk1448567292378.jpg
    uploadfromtaptalk1448567292378.jpg
    125,2 KB · Görüntüleme: 376
  • uploadfromtaptalk1448567334772.jpg
    uploadfromtaptalk1448567334772.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 376

Alper selam
Ya bende 3 gün full body çalışıyorum sen yazmışsın anlamadım 4x8 ,5x5 ,3x12 derken
4 set 8 tekrar 5set 5 tekrar 3 set 12 tekrar doğru mu anlamisim. Az gibi geldi sanki bem her hareketi 4x12 yapmaya çalışıyorum benim yanlış yapıyorum kasları overload yapmayalım sonra

Back
Yukarı