3 Whey arasında kaldım fikirlerinizi bekliyorum..

Hangi Whey'i Alayım ?

• Total voters
    25

John399

Üye
3 Whey arasında kaldım fikirlerinizi bekliyorum..

Birisi Optimum %100 Gold Standart Whey diğeri ise , Multipower %100 whey protein ve Muscletech Hardcore Whey Protein fiyatlarını hemen yazayim .

Optimum %100 Gold Standart Whey protein fiyatı = 160 TL

Multipower %100 whey protein = 210 TL

Muscletech Hardcore Whey Protein = 160 TL

Sizce hangisini almalıyım multi içlerinde en pahalı olanı gördüğünüz gibi ... Anket 'e katılabilirsiniz

Muscletech whey ini kullanmıştım pek memnun kalmamıştım..

Multipower i denemedim , Optimum 2 kutu aldım memnun kalıp.. Ben optimum diyorum..

sorun o degil.whey whey dir genelde forum optimum diyecektir.benim aklıma takılan multipower neden o kadar pahalı?

sorun o degil.whey whey dir genelde forum optimum diyecektir.benim aklıma takılan multipower neden o kadar pahalı?

multinin içerdiği protein ve amino bilgisi resimi buyrun ;

103g86f.png

optimum al zaten o kadar fiyat farkına değecek bir değişiklik yok yanına bcaa eklersin veya glutamin o farkı verecegine

Türkiyedeki fiyatları tam baz almayın karşılaştırıken, mesela multipower avrupada üretiliyor, amerikada baktım yok, aşağıdaki sitede 38 pound, ama ON 42 pound, ama türkiyede ON yüzde yirmibeş çok daha uygun satılıyor, bu nedenle sürekli ON öneriyoruz, göreceli olarak ucuz satılıyor diye.
http://www.bodyfuel.co.uk/products/Multipower-Whey-protein-iso-complex-2.25kg.html
http://www.bodyfuel.co.uk/products/Optimum-Nutrition-Gold-Standard-100%-Whey.html

İşte beklediğim yorumlardan bi tanesi linkleri inceledim gerçekten garip bir durum söz konusu :))

Aslında cevabı basit, bu tür suplementler ithal ediirken belli bazı sabit masraflar var, tarım bakanlıktan izin alma, türkçe etiketleme, bakanlığın ve gümrük mevzuatına uymak için çeşitli sabit masraflar, kutu başına maliyeti multipower için çok yüksek, çünkü az satıyor, ON belki yüzlerce defa çok satıyor, dolayısıyla kutu başına yapılan masraflar çok daha az, dolayısıyla firma ON ucuz sattığı sanılsa bile Avrupa birliğindeki fiyatlara göre yüzde elli pahalı olduğundan, yüksek bir kar marjı ile çalışıyor.

Multipower'ın hiç bir ekstra yanı yok diğerlerinden.Ben Muscletech ve Optimum kullandım ama Optimum bence çok daha iyi.Bi de çok iyi çözünüyor.

Back
Yukarı