3.Ayda supplement ricasi

Herkeze merhaba.
18 Yaşındayım body'de 3.cü ay bitti.Düzenli şekilde haftada 5 gün olmak üzere body'ye gidiyorum.

2 gün önce 1.kg luk nitro tech protein tozu bitirdim ve faydasını gördüm.(Özellikle güç olarak)

Sorum ise şu:
o.n platinum hydrobuilder ile o.n platinum whey arasında kararsız kaldım alırsam 2.kg luk alacam.Abilerimden yardım bekliyorum teşekkürler :)

en güzeli alıp deneyim görmek...alttarafı protein desteği....hydrobuilder biraz komplex..kreatin falan da var..önce onu tercih et...

3. ayin daha yeni bitmis, komplex urunler icin cok erken ama zaten nitro ile baslamissin, Hydrobuilder benzer bir urun zaten baslamisken creatinli kompleks urunle devam et artik.

Haftada 5 gun fazla deılmı yahu :) Vücut ne ara dınlenıyor

Biraz antreman bolumunde dolasirsan, aslinda cok olmadigini gorursun.

Hergun farkli ve diger gunde ilgili kasi etkilemeyecek sekilde calisilirsa, calisilan kas ortalama 3-5 gun dinlenmis olur :)

5 gün idman biraz fazla deilmi daha 3. ayda olan için :D

hayır kardio yok.

pazartesi ( göğüs - kol )
salı ( arka kol - bacak )
çarşamba ( omuz - kanat )
perşembe tatil
cuma ( göğüs -kol )
cumartesi (arka kol - bacak )
pazar tatil diye gidiyor... kendimi kötü hissetmediğim sürece 5 gün gidiyorum yorgun olursam 4 :)

bence ideal...ama ben olsam ikinci bacak antremanı yerine omuz koyardım..tabiki o vücudnla ilgili senn kararın tabi...bacağa önem vermek aslında büyüme hormonu acısından daha iyi diyolar....bence iyidir program...

Back
Yukarı