3 ayda normal iyi bir vucud nasil yapilir ?

Abilerim kardeslerim yardimlarinizi bekliyorum . Arkadasimla iddaya girdik ve buyuk bir idda :)) 3 ayda normal baklavali adonisli biri olmam gerekio takir takir olmasi lazim degil ama siktigimda gozukmeli :)) spor gecmidim var 1>2 ay gidip biraktim hep. Cogu hareketi biliyorum. Basimda bi hocam yok spor salonunda. Ve aletler cok yeterli degil . Gogus pres sirt kanat . Sinav sehpahasi .ve bisiklet arti kosu bandi bolca dambil var. Ne yaparsam tek yapicam. Onerilerinizi programlarinizi bekliyorum.

Yas :22 boy :175 kilo: 81

Yardimlarinizi bekliyorum . Vakit ayirdiginiz icin tesekkur ederim hayirli aksamlar :))

Yazlıkçı herhalde arkadaş :D 3 ayda vücud eklemleri kas tendonları daha spora başladığını yeni anlıyor 3 ayda pek bişey yapamazsın.

dostum geçmişim var diosun 1 2 ay diorsun birde kendim yapıcam diorsun adonis diorsun six pack diorsun keşke herşeyi 3 ayda yapabilseydik de yıllardır antrenman yapmasaydık aletler yeterli değil diorsunda ne için yeterli değil mr. olympia ya mı katılacaksın
Asiri olmasi gerekmiyor yani siktigimda gozukse yeterli benim icin asiri bise istemiyorum :))

175 kilo: 81
hatrı sayılır bir kas kütlen olmadığı için 3 ayda 60 kilo altına inmen lazım ki dediğin kaslar ortaya çıksın, bol bol kardio, karın egzersizleri ve çok sağlam ve sağlıksız bir diyet. sonuçta ortaya çıkacak vücutta cılız bişi olur ama sıkınca six pack adonis vs çıkar. bu şekilde estetik vücut yapılmaz 3 ayda. zaten büyük ihtimal iddiayı da kaybediceksin :)

Back
Yukarı