Merhaba arkadaslar öncelıkle 17 yaşındayım 3 aydır fıtness'a gıdıyorum ılk gunlerımde her seferınde olduğu gıbı antreman yaptım 1 ay sonra program aldım ama bundan 3 sene once evde hep dambıllarla calıstım 8 kılolarla duzenlı olarak 3 sene sonradan spora basladım neyse 1 ay sonra sporda program aldım ama program hafıf gelıyor 20 dk ya bıtırıyordum buda benım sınırlerımı bozuyor. Gittiğim yer kötü biryer değil aylık 100TL verıyorum ıkıncı ayımı doldurduğumda yenı programa gectım. Program omuz ve göğüs üzerine 1 gun farklı spor 2 gun farklı spor 3 gun farklı spor yapıyorum 3 farklı bolum var programda neyse bu programa gectıkden sonra programı yıne 20 dkda bıtırmeye basladım sonradan ekxtra 2 saat calısıyorum mıde karın kası ve göğüs calıyorum calıştığım göğüs programımdada var hergun bunu yapıyorum. Fakat hoca kızıyor fazla antraman yaptığım ıcın buda benım sınırımı bozuyor acıkcası belkı haklımı değilmi bilmıyorum ama kımse 1 aylık sporu 1 ayda yaptırmaz adamın karı olmaz o yuzden bana 1 seneye anca fıt vucudun olur dıyor gecenlerde ekxtra yaptığımda yanıma gelıp gıt ustunu gıyn demıstı aradan bır hafta gectı. Bugunde extra yaparken tekrar gelıp senı bu 2'cı uyarısım dedı programımı yaptıkdan sonra extra yapıyorum 2 saat yapıyorum mıde karın kası göğüs kol kası ıyımı yapıyorum kotumu bılmıyorum sıze danısmak ıstedım. Hocanın bana soyledıklerı daha 17 yasındasın boyun uzucak kemıklerın daha yerıne oturmams yapma benım verdıklerımı yap fazla yaptıkların kemıklerını erıtır dıyor. Doğrumu soyluyor para ıcınmı soyluyor acıkcası bılmıyorum. Gittiğimden berı vucudumda cok fark var bu extralardanmı yoksa programdanmı acıkcası bılmıyorum