3,5 aylık sporcunun güncesi

bugün yeni programımı aldım 1. günede başladım bugün programı özetliyim 1.günde 4 göğüs, 3 ön kol, 2 sırt var 2.günde bu şekilde galiba omuz arkakol ve bacak olmalı tam incelemedim bu haftada syntha 6 ile desteklemek istiyorum kendimi nasıl geliştirebilirmiyim ?

genelde bir bölge için yaptığın hareket başka bölgeleri de çalıştırıyor. Misalen bacak için squat çalışıyorsun, karın kaslarıda çalışıyor gibi gibi örneklendirebilirim. Hali ile tam dinlenmeden sürekli üzerine yormuş oluyorsun. Ayrıca programı bölgesel böldüğünde, bir bölge için tam vücut antremanına göre daha çok zamanın oluyor. Ve daha çok çalışılınıyor. Yeterli beslenemediğinde ters tepiyor.

Merhabalar.
Dün itibari ile özlediğim sporuma yeniden başladım.
Sakatlık süreci ve iş yoğunluğu vs derken bir miktar kütle kaybı olmuş. Tahmin ediyorum 3-4 hafta gibi bir süreçte kaldığım noktaya geri dönerim. Artık ağırlığım 55kg değil 65kg çünkü.
Standart koşu bandı rutiminle başladım. 6km/sa hızda 250 metre hızlı yürüyüş, 10km/sa hızda 150 metre hafif tempolu koşu, 18km/sa hızda 150metre depar.
Sonrasında yine lise beden eğitimi derslerinde gösterilen ısınma ve esneme hareketleri.
Sakatlık evresini atlattığımdan ve tekrar sakatlanmak istemediğimden çok set, az tekrar, ağır kilo yerine; Az set çok tekrar hafif kilo olarak başlamayı uygun gördüm.
Bench press: 1X20 boş barbell ile (15kg), 3X15 45kg ile
Dumbell fly: 1X15 7,5kg X 2. 3X12 12,5kgX2
cablo crossover: 3 X 12 tekrar 25X2 kg ile
Ters Barfix: 4 X 10 kendi ağırlığım
Lying Triceps Extension: 3X12 tekrar 10kg barbell ile
Close grip press extension: 3X10 10kg barbell ile
Son iki triceps hareketi art arda süper set olarak yaptım.
Peşi sıra esneme ve soğuma hareketleri ile günü bitirdim.

Uzun aradan sonraki ölçüler:
Kol 32cm
Göğüs 103cm
Bacak 51cm
Göbek 80cm

Görüleceği üzere her bölgede 2 - 4 cm arası hacim kaybı var. Ancak hala daha ilk başladığım yerin çok ötesindeyim.
Saygılarımla.

Merhabalar.
Yeniden başlayalı 3 ay oldu. Bu sefer başlangıc programımı 3 ay sürdürdüm. Tamamen hazır olduğuma inandığım için kendime yeni bir program çıkardım. Bu 3 aylık sürede eksik kalan yerlere daha bir ağırlık verdim.
2kyXdd.jpg

Son halim ise aşağıdadır.
YlMXLE.jpg

rVjlkP.jpg

Saygılarımla.

Merhabalar.
Yeniden başlayalı 3 ay oldu. Bu sefer başlangıc programımı 3 ay sürdürdüm. Tamamen hazır olduğuma inandığım için kendime yeni bir program çıkardım. Bu 3 aylık sürede eksik kalan yerlere daha bir ağırlık verdim.
2kyXdd.jpg

Son halim ise aşağıdadır.
YlMXLE.jpg

rVjlkP.jpg

Saygılarımla.

Güncelleme.
Referans olsun diye 54kg ve 70kg iken aynı tshirt ile olan fotoğraflarımı atıyorum.
j2LlmD.jpg

Burada 54kg'ım. Spor hayatımda hiç yok henüz.

vLmMOp.jpg

Geçen hafta çektim. 70kg'ım. Fotoğraflar olmasa insanın kendi gözü ile aradaki farkı anlaması çok mümkün olmuyor, her zaman kendini gördüğünden

Back
Yukarı