• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2ay önce ve 2 ay sonra (anapolon+sustanonfarkı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
saydam ayni baslik altinda mi demek istemistin sen onu? ayri basliklar altinda bugün birden cok mesaj attim... biliyorum ayni basliga iki kere arka arkaya mesaj atmak kurallara aykiri ama burda hatami düzeltmek istedim. o yüzden iki mesaj attim arka arkaya. yoksa söyleyecegim seyi iki parcaya bölüp ayri ayri mesajlarla yollamadim... anlatabildim mi?

ya saydam sen böyle deyince mahcup oluyorum inan. simdi mahcup olacagina kurallara uy diyeceksin biliyorum. ama elimde olmadan bazi hatalar yapiyorum iste. mesela bunu sana özel mesaj olarak yazmam mi gerekiyordu kurallara göre...? cünkü baslikla alakasi yok sonucta. ve sonucta off topic. öyle degil mi? yani onu bile bilmiyorum?!

saydam valla hata yapinca yaptigim hataya senden cok kiziyorum inan bana. affina siginiyorum. hatasiz kul olmaz. kendimi bugünden sonra degistiriyorum... bundan sonra kurallara harfi harfine uyan bir bomberman göreceksin. saygilar.

DinamiC arkadaşa

arakadaşım açtığın konuyu baştan sona okudum ilk olarak buraya daha kaç kere yazılacak bilmiyorum ama anapolon ile aldığın kiloyu üzülerek söylüyorum aynı hızda geriye vereceksin yani KULLANMA çok profesyonel sporcuların anapolon küründen sonra bu düşüşü engellemek için bir bırakma peryodu uyguladıklarını biliyorum ama yinede tavsiyem kullanma evet birde o ilaçtan diğerinede bilmeden atlama. görünüş itibariyle fit bir vucut sayılır ama body yapıyorum demen için biraz omuz trapez çalış sırt olayınada acilen girmen lazım sanırım düzenli beslenme ile kilo alırsın..

Re: DinamiC arkadaşa

codename34 dedi:
arakadaşım açtığın konuyu baştan sona okudum ilk olarak buraya daha kaç kere yazılacak bilmiyorum ama anapolon ile aldığın kiloyu üzülerek söylüyorum aynı hızda geriye vereceksin yani KULLANMA çok profesyonel sporcuların anapolon küründen sonra bu düşüşü engellemek için bir bırakma peryodu uyguladıklarını biliyorum ama yinede tavsiyem kullanma evet birde o ilaçtan diğerinede bilmeden atlama. görünüş itibariyle fit bir vucut sayılır ama body yapıyorum demen için biraz omuz trapez çalış sırt olayınada acilen girmen lazım sanırım düzenli beslenme ile kilo alırsın..

Zahmet edip yazdıgın ve benim topicle ilgilendiğin için teşekkür ederim.Sanırım birkaç mesajı atlamıssın steroidi bıraktıgımı ve beslenmeye yöneldiğimide belirtmiştim neyse..Umarım arkakadaşlarımız artık steroid konusunu açmaz çunki herşey yazıldı ve yazılan yazıları tekrardan yazmak anlamsızdır değilmi..Bırakma pediyodunu nasıl yaptıklarını zahmet olcak ama yazarmısın?
Sanırım senin gözünde hala Fit bir vucut olamadık,sayılır dediğine göre :?
eeemm aslında omuz ve trapez iyidir benim kendimi sıkmadım foto çekerken ön ve arkadan serbest durusumu gostermek istedim.Sırtımı güzel göstermek için uygun pozisyonda durmadım ondan olabilir belki bu yorumlar tabiki eğer diyorsanızki çalışman lazım çalışıyorumda zaten ve önerileri dikkate alıyorum sizede teşekkürler ilgilendiğiniz için...
iyi çalışmalar umarım resimlerini koyarsın ölçülerin iyi görünüyor...

tabiki siteye resimlerimi koyacağım ama diyetten sonra :) bu aralar birazcık sinirliyim de malum insan istediğini yiyemeyince böyle oluyor ben çalışmalarını kötülemiyorum sadece öneriler doğrultusunda en iyiye ulaşmanı isterim unutma burada sadece sana balık tutmayı öğretirler hiç kimse sana hazır bişey sunmaz ayrıca sen kendi vücudunu tanıdıkça işler rayına daha rahat oturacaktırr çalışmalarında başarılar dilerim.

codename34 dedi:
tabiki siteye resimlerimi koyacağım ama diyetten sonra :) bu aralar birazcık sinirliyim de malum insan istediğini yiyemeyince böyle oluyor ben çalışmalarını kötülemiyorum sadece öneriler doğrultusunda en iyiye ulaşmanı isterim unutma burada sadece sana balık tutmayı öğretirler hiç kimse sana hazır bişey sunmaz ayrıca sen kendi vücudunu tanıdıkça işler rayına daha rahat oturacaktırr çalışmalarında başarılar dilerim.

aman aman sakın yanlıs anlamayın calısmalarımı kotuluyorsunuz demedım zaten bu yanlıs anlasılmadan sebep gereksız yere tartıstık arkadaslarla..Sözlerinde haklısın vucut ölçüleriinde gercekten sasırtıcı..
İyi çalışmalar

codename34 dedi:

acaba tahmın ettıgım kısımıın dıyeceksınkı kımı tahmın ettın ısmını bılmıyorum ama su dogusun korumalıgını yapan yoksa yanılıyomuyum

Hangi suplementleri kullanmalıyım?

Selam arkadaşlar...
Son şeklimi fotoğrafta gördünüz.Sizce bu resime göre supplementlerden hangilerini kullanmalıyım?İştahımda yok çok kötü sıcak var nefes alamıyorum kaldı ki birşey yicem korkuyom kilo verecem diye,hatta kilo almalıyım...Önerileriniz ?

iriliğe ihtiyacın yok bence.Benim aşşağı yukarı vücudum senin gibi.
sana Önerim

Ultimate Isoocol (yağ,karbonhidrat = 0 saf proteindir)
Glutamine
creatine

Bunlardan başka bişey alma derim,ben bunları alıyorum.Gainer almışdım 2 3 kutu ondan aldığım yağları atabilmek için imanım gevrilmişdi.Ama illa birazda irilik olsun diyorsan o zaman yulaf ezmesi de tğket derim.

Zuul dedi:
iriliğe ihtiyacın yok bence.Benim aşşağı yukarı vücudum senin gibi.
sana Önerim

Ultimate Isoocol (yağ,karbonhidrat = 0 saf proteindir)
Glutamine
creatine

Bunlardan başka bişey alma derim,ben bunları alıyorum.Gainer almışdım 2 3 kutu ondan aldığım yağları atabilmek için imanım gevrilmişdi.Ama illa birazda irilik olsun diyorsan o zaman yulaf ezmesi de tğket derim.

:D aslında aklımda vardı Gainer kullanmak ama sen öyle diyorsan aslında bana da mantıklı geldi onu kullanmıyayım evet sonra bende uğraşmıyayım yağ eritmekle :D Diğer söylediğin ürünler iyi evet teşekkürler.Bakarsın senin salona gelirim tek başıma çalışmayı sevmiyorum beraber çalışmaya söz verirsen gelebilirim :D

Aman ha gainerden uzak dur.......Gainer 3 kutu aldım pişman oldum çok yağ ve şeker deposu.Daha sonrada protein karbonhidrat karışımı olan bişey aldım ee ee oda yemedi yağ yaptı (günde 3 kere alıodum).En iyisi ısoocol 0=yağ 0=karbonhidrat saf protein iç içebildiğin kadar....

Hele bi gel çalışırız tabiki beraber.De benim vücüdumdaki tek sorun Göğüslerim ÇOK yavaş büyüyorlar.KOllar 42 cm olmasına rağmen gelişmiyorlar Fıttırıyorum da.Haftada 2 kere pazartesi,perşembe olmak üzere çalışıoz ama nafile.Sabır sabır sabır büyürler diyorlar.(birde aldığım supl.leri düşünürsek :lol: )

brooklyn35 dedi:
dınamc pek suplementlere guvenmıyo sanıırm suplementlerele steroıdlerı karıstırmıslar dıye yazmıs :)

arkadaşım bir yazıyı düzgün yazda anlıyayım da.özel mesajda da benzeri birşey yazdın inan anlamadım cevapda yazamadım ne demek istediğini açıklarsan sevinirim...

starspor,yarın bafraya senin salona gelecez akşama doğru ama antrenmanı senin salonda yapmayı düşünüyoruz koparma yapacaz yarım saat felan sürer okay diyorsan geliriz.Antrenman bizim için çok değerli aksatamayız :D
cvp bekliyorum...

Lower back: deadlift + hyperextension öneriorum. sırtın üst kısmına gore biraz zayıf kalmıs

bir de biceps in dıs kısmı icin mutlak surette Hammer Curl yapman lazım...
Peak icinde (bomba wermek icin biceps e ) Concentration senin işini gorebilir

3 ayda alınabilecek en iyi sonuç heralde,sırt güzel kanatlarda çıkmış.yeni bir hayvan doğuyorrrr :D :D :D
1 sene sonraki halini hayal edemiyorum :D :D

DinamiC, senin adina gercekten uzuldum, daha anabolik madde androjenik madde nedir bilmeden, karacigere, bobreklere ve barsak`a cok ciddi hasar verebilecek 17-Alpha-Alkylated iceren bi steroidden bi kutu kullanmissin, sonra sustanona gecmissin, eczanede kalmadi diye primobolan kullanmissin. ne yaptiginin bilincinde olmadigin cok acik ama kendine kendine cok ama cok fazla hasar vereceksin. 19 yasinda testosterone kullanarak uzun kemiklerindeki kikirdaklari sertlestirip boyunun bi nebze de olsa uzamasini da engelledin, 25omg kullanip bi hafta ara verip sonra 500mg kullanarak erbezlerine cok fazla yuklendin. Bu sacmaliga son verip gidana dikkat ederek kilo almayi denemeni oneriyorum .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı