• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2ay önce ve 2 ay sonra (anapolon+sustanonfarkı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Re: sivilce proğlemi

flexor dedi:
DinamiC dedi:
yaw bişe dedim ama şimdik yanlış anlaşılmasın kıl yok dediysem göğüste sırtta yani görünür yerlerde yada kamuya açık olan yerlerde kıl yok :D Sivilceyi sormadın! Her kür yapan gibi bende de az da olsa sivilce çıktı maleseff yüzüm pürüssüzdü hiçbir leke dahil yoktu ama kürden sonra biraz çıktı yüzümde...
Aslında sivilceleri çoğu dert ediyor biraz bilgilendireyim kardeşlerimi elimden geldiğince..

sivilce fazla yada belli bolgelerde ise ve rahatsızlık veriyorsa öncelikle karaciğer fonksiyon testi yaptırın

sonuç temiz çıkarsa bu ergenlik sivilcesidir. hemen duyuyorum ne ergenliği bizim yaşımız 20-25 felan gibi :)

fakat vucudun salgıladıgı bu hormonu vucut bitirene kadar sivilce devam eder hangi ilacı kullanırsanız kullanın sadece gecici ve yuzeysel tedavidir yaptıgınız oysaki vucut devrini tamamlayıp hormon salgılamasını kestiğinde sivilceler otomatik olarak yok olacaktır..

bu hormon salgılamasının bitimi kimilerinde 18- iken kimilerinde 30 yaşına kadar çıkabilir o yüzden fazla dert etmeyin ve her buldugunuzu cildinize surmeyin derim cunku hormon salgılaması durdugunda yuzunuze surdugunuz seylerden iz kalabilir

Bilgi için ve samimiyetin için öncelikle çok teşekkürler...
Bu sivilce bilgisi beni rahatlattı zaten karaciğerimde sorun olcağını sanmıyordum ama sivilce fazla yada belli bolgelerde ise ve rahatsızlık veriyorsa demişsiniz bunlarda yok sanırım ciğerler temiz.Hastaneye gidip de tesk ettirmeye de üşeniyorum gereği varmıdır acaba..Her kür yapan gidip test ettirirmi?

DinamiC dedi:
flexor dedi:
DinamiC dedi:
yaw bişe dedim ama şimdik yanlış anlaşılmasın kıl yok dediysem göğüste sırtta yani görünür yerlerde yada kamuya açık olan yerlerde kıl yok :D Sivilceyi sormadın! Her kür yapan gibi bende de az da olsa sivilce çıktı maleseff yüzüm pürüssüzdü hiçbir leke dahil yoktu ama kürden sonra biraz çıktı yüzümde...
Aslında sivilceleri çoğu dert ediyor biraz bilgilendireyim kardeşlerimi elimden geldiğince..

sivilce fazla yada belli bolgelerde ise ve rahatsızlık veriyorsa öncelikle karaciğer fonksiyon testi yaptırın

sonuç temiz çıkarsa bu ergenlik sivilcesidir. hemen duyuyorum ne ergenliği bizim yaşımız 20-25 felan gibi :)

fakat vucudun salgıladıgı bu hormonu vucut bitirene kadar sivilce devam eder hangi ilacı kullanırsanız kullanın sadece gecici ve yuzeysel tedavidir yaptıgınız oysaki vucut devrini tamamlayıp hormon salgılamasını kestiğinde sivilceler otomatik olarak yok olacaktır..

bu hormon salgılamasının bitimi kimilerinde 18- iken kimilerinde 30 yaşına kadar çıkabilir o yüzden fazla dert etmeyin ve her buldugunuzu cildinize surmeyin derim cunku hormon salgılaması durdugunda yuzunuze surdugunuz seylerden iz kalabilir

Bu sivilce bilgisi beni rahatlattı zaten karaciğerimde sorun olcağını sanmıyordum ama sivilce fazla yada belli bolgelerde ise ve rahatsızlık veriyorsa demişsiniz bunlarda yok sanırım ciğerler temiz.Hastaneye gidip de tesk ettirmeye de üşeniyorum gereği varmıdır acaba..Her kür yapan gidip test ettirirmi?
karaciğer fonksiyonunu bırak sana saglıklı bir insanada öneririm sivilcelerde çeşitlidir daha dogrusu akneler yada vulgarisde diyebiliriz kiminde az kiminde fazla cıkar kiminde sadece alın kısmında kimisindede sırt ve surat göğüs kalça kısmında

hormonların etkisi haricinde (steroit vs vs) iç hastalıklar ile bir alakası yok denecek kadar azdır

bu hormonu salgılıyan organlarımız yumurtalıklarımız ve böbreğimizin üstündeki bez tabakasının salgıladığı hormon androjen hormonudur vucut bu salgıyı bertaraf etsede cilt için bu salgıyı absobe etmek oldukça zordur ve bunu dışa yansıtır

flexor dedi:
DinamiC dedi:
flexor dedi:
DinamiC dedi:

karaciğer fonksiyonunu bırak sana saglıklı bir insanada öneririm sivilcelerde çeşitlidir daha dogrusu akneler yada vulgarisde diyebiliriz kiminde az kiminde fazla cıkar kiminde sadece alın kısmında kimisindede sırt ve surat göğüs kalça kısmında

hormonların etkisi haricinde (steroit vs vs) iç hastalıklar ile bir alakası yok denecek kadar azdır

bu hormonu salgılıyan organlarımız yumurtalıklarımız ve böbreğimizin üstündeki bez tabakasının salgıladığı hormon androjen hormonudur vucut bu salgıyı bertaraf etsede cilt için bu salgıyı absobe etmek oldukça zordur ve bunu dışa yansıtır

Sizden öğreneceğimiz daha çok şey var...Teşekkürler...

@dynamic: Kardeş önceki yazımı okursan orada kullanabileceğin ucuz suplementleri yazdım. Onları farklı sitelerden araştır. En basitinden yaklaşık 25 YTL ye amino2000 alabilirsin birçok yerden... lysine felan 15 YTL ye her markanın... Carbopure de ucuz ama onun yerine makarna pilav ye bol bol derim ben...

Ayrıca karaciğer kaynaklı sivilcelerden dolayı kür yapsın yapmasın herkes için bkz. Milk tistle

DinamiC dedi:
yiit dedi:
Pump Forever eğer zaten o gelişimi sağlayabilecek olsaydım gecen sene yada ondan önceki senede tamamlamış olmam lazımdı.İlaçsız 2kere denedım ama iştahsızlıktan birazda yapıdan olsa gerek vucudum kilo almaya müsait değil yerim yerim tık yok...Erken yada değil olan olmuş zaten bu kelimeler defalarca da kullanıldı ezberden öteye bıkkınlık getiriyor artık neyse yinede emek verip yazdığın için teşekkürler...

sen daha idmandan önce karbonhidrat idmandan sonra protein mantığını bikaç sayfa önce öğrendin,bu mantık olmadan zaten büyüyemezsin...birde karşı çıkıyorsun anlamıyorum yaa işte bu zamana kdr olan olurdur falan diye bugune kdr yapmadıgın şeyleri yapmamaya devam etseydin 20 sene sonrada yine vucudunda bi değişiklik olmazdı..bilmediğin bir çok şey var,bilmemek değil öğrenmemek ayıp fakat sen öğrenmemek için inat ediyorsun..
gerçekten eleştiriye bu kadar kapalıysan koyma kardeşim fotoğrafını sil başlığıda..
uslubun çok yanlış çok..

Evet avukat bey idmandan önce karbonhidrat idmandan sonra protein mantığını bikaç sayfa önce öğrenmiş olabilirim ama 14kg yi ben bu mantıkla almadım.Sağolsunlar yazdılar bende öğrendim.Öğrenmemek için inat yaptığımı nerenden çıkardın bilmiyorum,söylenen tavsiyeleri uyguluyorum zaten daha sen ne bilip ne konuşuyorsun asıl sen uslübunu değiş yazıların saldırı niteliğide bu gıcıkı nerden kaptın bilmiyorum sana karşı bi yorumumdahi olmadı nesin sen musallatmı.
Ben olanları ve yaşadığım şeyleri yazdım bence senin anlayış tarzında bir sorun var fesatlığa alıyorsun heralde..Ben yanlış yada itici birşey yazmadım öyle bir niyetimde yok..

avukat bey falan sevmedim hitap şeklini illa bişeyler söylüceksen mühendis bey de biraz uysun
bir ikincisi o sölediğin prensibi de ben yazdım bi kaç sayfa önce
üçüncüsü , ben sana ordada söyledim bilmemek ayıp değil dedim ben seni bilmiyorsun diye hiçbir zaman eleştirmedim zaten bu kimsenin haddine değildir,ama sen o kadar basit bir mantığı bile yeni öğrenen biri olarak X sene çalıştım bi fayda göremedim o yüzden kür yaptım ifadesini kullanınca zaten gelişemezdin dedim bunda yanlış bişey göremiyorum
dikkatli okursan hiçbir yazımın saldırı içeriği taşımadığını görürsün,eğer içinden gram bu çocuk vucudumu kıskanıyor düşüncesi geçiyosa bi kenarıya bırakmanı tavsiye ederim zaten ben zamanında kimin vucudu keşke bende olsaydı diye demiştim
neyse nesin sen musallatmı falan hoş değil
ben bir daha bu başlığa yazmıycam
başarılar sana

DinamiC dedi:
starspor dedi:
resımden bellı olmuyo vucudun kıllandı mı?

Hayır sadece sakal bıyık var bende başka kıl yok :D

bodyforumdakiler duymasın cok karsılar boyle ılac falan aman bahsetme adamlar poz vermısler insan ustu olmuslar sorsan kullanmamıslardır bısey bence devam ama buyuk sorunlar acabılır senden rıcam anblıyan bırısıne sor bu devamlı yapılmaz sonra pisman olursun karacıyere dıkkat :lol:

gonder.jpg

77kg 3.ayın dolmasına 10gün var.Tavuk ve sütten sonra 2kg aldım teşekkürler...

DinamiC dedi:
gonder.jpg

77kg 3.ayın dolmasına 10gün var.Tavuk ve sütten sonra 2kg aldım teşekkürler...

yadıgım yıceklerın arasına yumurtanında beyazını katarsan guzel olur bırde bahce guzel gözüküyo :idea:

Omuz, göğüs gayet güzel Dinamic, sırt bence su asamada genis sayilir, kalinlastirman lazim, barbell rowing onun en temel hareketi bildiğin gibi.
Cable Rowing'de yap, özellikle orta sırtını kalınlaştırırsan arkadanda gayet iyi olursun.
Kollarin zayif bunu dedik, sende biliyorsun, biceplerini görmüstük, simdi baktim, triceplerde cok zayif, dips yap, aslında göğsüne bakınca dips yapmış gibisin ama, tricepleri etkilemek icin, göğsünü öne vermeden, dimdik durarak dips yap, tricepleri şişirirsen, biceplerin zayıf olsa bile, omuz ve göğsünle daha orantılı kolların olur.
İyi çalışmalar

Karasan dedi:
Omuz, göğüs gayet güzel Dinamic, sırt bence su asamada genis sayilir, kalinlastirman lazim, barbell rowing onun en temel hareketi bildiğin gibi.
Cable Rowing'de yap, özellikle orta sırtını kalınlaştırırsan arkadanda gayet iyi olursun.
Kollarin zayif bunu dedik, sende biliyorsun, biceplerini görmüstük, simdi baktim, triceplerde cok zayif, dips yap, aslında göğsüne bakınca dips yapmış gibisin ama, tricepleri etkilemek icin, göğsünü öne vermeden, dimdik durarak dips yap, tricepleri şişirirsen, biceplerin zayıf olsa bile, omuz ve göğsünle daha orantılı kolların olur.
İyi çalışmalar

Evet deepsi her antrenmanın sonunda 4set yapıyorum.Kolumu okadar zorluyorum hareketide düzgün ediyorum ama olmuyor ya :? umidimi kesmiş deiğilim çalışıyorum elbet zamanla olacak.Dediğin hareketlere çalışacam teşekkürler...
iyi çalışmalar sizede...

DinamiC dedi:
bahçe güzel diye bende bahçeye bakıyorum ya zaten :D İyide bana bak diye resim koydum bahçeye bak diye değil :x :D

sen harıkasın saten sana lafım yok ama ne yapayım yesıllıgı gorunce dayanamadım :)

kardes giderek sisiyor musun bana mi öyle geldi... valla cok estetik bir vücudun var. sirt biraz daha iyi olabilirdi ama önden bakinca cok iyi duruyor. saygilar.

valla bu sefer forumdan atilsam haketmis olurum... özür dilerim. "kardes"gibi kelimeler yasakti sanirim. insanlara nickleriyle hitap etmemiz gerkiyordu bunu unuttum... ama yillar önce evet hayir yarismasi diye bir sey vardi... buda ona benzedi. kardes abi vs... gibi hitap sekilleri beynimize o kadar yer etmiski konusurken ister istemez söyleyiveriyoruz. bu seferlik hos görün sayin forum yöneticileri. :oops:

bomberman dedi:
kardes giderek sisiyor musun bana mi öyle geldi... valla cok estetik bir vücudun var. sirt biraz daha iyi olabilirdi ama önden bakinca cok iyi duruyor. saygilar.

Evet birazdaha şiştim 2kg daha aldım.Ayrıca teşekkürler bomberman...ve kardes demen benim icin fark etmez ama tabi forum kurallarına uymak gerekir...
iyi çalışmalar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı