Re: sivilce proğlemi
Bilgi için ve samimiyetin için öncelikle çok teşekkürler...
Bu sivilce bilgisi beni rahatlattı zaten karaciğerimde sorun olcağını sanmıyordum ama sivilce fazla yada belli bolgelerde ise ve rahatsızlık veriyorsa demişsiniz bunlarda yok sanırım ciğerler temiz.Hastaneye gidip de tesk ettirmeye de üşeniyorum gereği varmıdır acaba..Her kür yapan gidip test ettirirmi?
flexor dedi:Aslında sivilceleri çoğu dert ediyor biraz bilgilendireyim kardeşlerimi elimden geldiğince..DinamiC dedi:yaw bişe dedim ama şimdik yanlış anlaşılmasın kıl yok dediysem göğüste sırtta yani görünür yerlerde yada kamuya açık olan yerlerde kıl yokSivilceyi sormadın! Her kür yapan gibi bende de az da olsa sivilce çıktı maleseff yüzüm pürüssüzdü hiçbir leke dahil yoktu ama kürden sonra biraz çıktı yüzümde...
sivilce fazla yada belli bolgelerde ise ve rahatsızlık veriyorsa öncelikle karaciğer fonksiyon testi yaptırın
sonuç temiz çıkarsa bu ergenlik sivilcesidir. hemen duyuyorum ne ergenliği bizim yaşımız 20-25 felan gibi![]()
fakat vucudun salgıladıgı bu hormonu vucut bitirene kadar sivilce devam eder hangi ilacı kullanırsanız kullanın sadece gecici ve yuzeysel tedavidir yaptıgınız oysaki vucut devrini tamamlayıp hormon salgılamasını kestiğinde sivilceler otomatik olarak yok olacaktır..
bu hormon salgılamasının bitimi kimilerinde 18- iken kimilerinde 30 yaşına kadar çıkabilir o yüzden fazla dert etmeyin ve her buldugunuzu cildinize surmeyin derim cunku hormon salgılaması durdugunda yuzunuze surdugunuz seylerden iz kalabilir
Bilgi için ve samimiyetin için öncelikle çok teşekkürler...
Bu sivilce bilgisi beni rahatlattı zaten karaciğerimde sorun olcağını sanmıyordum ama sivilce fazla yada belli bolgelerde ise ve rahatsızlık veriyorsa demişsiniz bunlarda yok sanırım ciğerler temiz.Hastaneye gidip de tesk ettirmeye de üşeniyorum gereği varmıdır acaba..Her kür yapan gidip test ettirirmi?