Güzel olmuşun gerçekten. İlk fotoğrafla son fotoğrafı kıyasladığımızda korkunç fark var. Ama bence bu kürün etkisinden çok kür psikolojisi denen olaylada alakali olmali... O psikolojiyle gaza gelip salona dalıp bulduğu ağırlığı kaldıran sürekli daha çok basan birçok insan var.
Aslında ufak bir sır vereyim hemen:

Ben salonda öğrencilerime steroid diye placebo veriyorum

2 Yildan beri kür yaptığını düşünen ve muazzam faydasını gören öğrencilerim var. Tabi vakti gelince onlara aslında kür yapmadıklarını söyleyeceğim
Sen hatalı bir kür ile başlamana rağmen bu süre zarfında iyi gelişmişin. Haddim olmayarak, sana tavsiyem şimdilik kürden uzak durman... Gerçekten kaçınılmazsa, only-testo takılman yönündedir. Ama ben derim ki en az 4-5 yil yapmadan bu sporu hiç birşey alma dışarıdan. Onun yerine stok yap. Para biriktir. Ciddi anlamda iyi steroid alternatifleri var. HGH hormonu tetikleyici stacklar var. Tribulus denen madde vücuttaki serbest formdaki testosteron oranını yükseltiyor. Creatine zaten malum. Arginine kullanabilirsin..
Suplementler pahalı ama birtek sana pahalı değil... Herkese pahalı. Ucuz ve en iyi etki eden suplementleri araştır. Hardline aminolari iyi mesela... 25 YTL ye alabilirsin amino2000'i.. 15 YTL ye l-lysine alabilirsin. Onun dışında genel anlamda zatıf yapılı olduğun için kompleks karbonhidratlar gayet ucuz ürünler... Beslenmene dikkat et ama beslenmeyi abartma çok çabuk gelişme kaygın yoksa. Yavaş yavaş ilerle derim ben. Çünkü çabuk şişen çabuk fosalıyor bu sporda...
Kol konusuna gelince bencede gördüğüm kadarıyla en zayıf bölgen kollar. Onlara özel bir program uygulamalısın. Hangi antreman tekniğinden vücudunun maximum verim aldığını kendin keşfetmen gerekiyor. Bu konuda pek yardımcı olamayız remote olarak. Zaten salondaki antrenörün oldukça iyi anladığım kadarıyla. Onunla bu konuyu özel olarak konuşmalısın belkide...
Benim görüşlerim bunlar. Mutlaka yanlışlarım vardır. Benim söylediğim herşey doğru olmayabilir. Bu sporda ilk başta güvenmen gerek şey kendi tecrübelerin olmalı. Çünkü senin vücudun dünyada birtane. Ve onu en iyi sen tanıyabilir, çözebilirsin...
Çalışmalarında başarılar diliyorum..