• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2ay önce ve 2 ay sonra (anapolon+sustanonfarkı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resimler gene duman...
Başlığı okuyup merak edipte resimleri göremeyen arkaşlar için...
ESK3041.jpg

KOL.jpg

ESK3041JX.jpg

G286S.jpg

ESK3041J.jpg

BOYUN.jpg

SIRT.jpg

DinamiC dedi:
masteer dedi:
Dedıgım gıbı sustanon 2-3 hafta daha kullan , son ıgneden 4-5 gun sonra nolvadexe gunde ıkı hap olarak basla - 2 hafta al ve bırak..

Teşekkürler...Tavsiyelerine uyacağım...

vede arkadaşımızın tavsiyesini uygulalamı onaylıyormusunuz? Yani antrenman öncesi yagsız bir paket makarna antrenmandan sonra yarımkilo tavuk ve yarım lt süt..Kulağa hoş geliyor güzelde kayda değer bir şekilde kilo alacağımı garantiliyormusunuz ?

sence vucut geliştirme de garanti diye birşey varmıdır?
antreman öncesi karbonhidrat antreman sonrası protein başlangıç seviyesindeki bütün sporcuların temel besin mantığıdır..
ama kilo alırsın,bunun garantisi bizzat benim,dene almadın olmadı biz burdayız..dükkan garantili bunlar

[/quote]sence vucut geliştirme de garanti diye birşey varmıdır?
antreman öncesi karbonhidrat antreman sonrası protein başlangıç seviyesindeki bütün sporcuların temel besin mantığıdır..
ama kilo alırsın,bunun garantisi bizzat benim,dene almadın olmadı biz burdayız..dükkan garantili bunlar[/quote]

belli bir ölçüye kadar garantisi vardır tabiki..tamam sen kullanmış faydasını görmüş öyle öneri yapıyorsan negüzel.uygulayacağım...peki makarnayı antrenmandan nekadar önce yemeliyim?

anapolon ve sustanon yerıne 5 ay duzenlı suplement kullansan bunun kadar sonuc alırdın kendını rıske atmıssın anapolon gıbı bır ılacı kullandıgın ıcın bence devam etme derım

selam arkadaslar bu arkadasımıza tebrık ederım cok büyük bır basarı elde etmıs ama tabıkı her tür hormonların yan etkısı vardır kımse dıyemez kı bunu alma bunu al cünkü hebsı aynı mesele sıze soruyuorum aranızda kac kısı var sustanonun bırınde yan etkısını görüb bana anlatacak ben demıyorumkı yan etkısı yok veya anapolanın yan etkısını anlatın ben hebsını gördüm bır de sızden beklıyorum bu demek değıl sız bırsey bılmıyosunuz veya heb ben bılıyom ama bır ınsanın bu kadar üstüne gıdılmez ozaman bu arkadas bızım ınadımıza tam tersıne gıter lütfen yanlıs anlamayın kımseyı kücük düsürmek değıl bıraz daha anlayıslı anlatalım hebınıze saygılar

anapolon minicik tablettir fakat steroitlerin en buyugugude denebilir bu minicik tabletin cok buyuk zararları vardır (forumda mevcut)

fakat kendi gelişimini ilaça baglayanlar su testi yapsınlar 2 ay ilacı kesinler yeme beslenme saglam olsun yada 2 ay yemegi kessinler ilaç saglam olsun

vucudumuzun salgıladıgı hormonlar vardır aldıgınız bu hormnonları vucudumuz bıraktıgınızda salgılamadıgı için hemen ölçü kaybedeceksini fakat suplamenti bıraksanız bile sistem gunluk alınan proteini kaslara yönlendirerek ölçüyü koruyacaktır..

bb sadece gelişmek degil gelişeni korumaktır

neyse dinamic bosver bildigini uygula sen... kastim falan yok buna emin olabilirsin. ve seni demotive etmek istemezdim. ters bi sey söylediysem özür dilerim. saygilar.

inanmak istemiyorum

bu vucuda steroid basmak ne derece mantıklı düşünmek bile istemiyorum.. çoğu kişi 6-7 ayda süper bir vücut yapmayı hedefliyor. Neden bu kadar acele ediyorlar anlamıyorum. ben yaklasık 3-3.5 senedir yapıyorum steroid hiç kullanmadım; kullanmayıda düşünmüyorum. arkadaşım bence sen bu steroidler yerine bol bol tavuk-balık-süt-yumurta-pilav-makarna-sebze-meyve ye sana tavsiyem bi 4-5 sene gecsin, gelişmenden hala memnun degilsen steroid kullan..yan etkilerini biliyorsun zaten steroidlerin..

Re: inanmak istemiyorum

dexterrr dedi:
bu vucuda steroid basmak ne derece mantıklı düşünmek bile istemiyorum.. çoğu kişi 6-7 ayda süper bir vücut yapmayı hedefliyor. Neden bu kadar acele ediyorlar anlamıyorum. ben yaklasık 3-3.5 senedir yapıyorum steroid hiç kullanmadım; kullanmayıda düşünmüyorum. arkadaşım bence sen bu steroidler yerine bol bol tavuk-balık-süt-yumurta-pilav-makarna-sebze-meyve ye sana tavsiyem bi 4-5 sene gecsin, gelişmenden hala memnun degilsen steroid kullan..yan etkilerini biliyorsun zaten steroidlerin..

Ağır bir steroid programı uygulamadım eğer butun yazılarımı okumussan görmüssündür.Çok hafif bir program sanmıyorumki kilolarımın bi çoğunu vereceğim çunki iştah yoktu anapolu kullandım günde 1 tane acayip şekilde iştah yaptı ve habire yemek yiyordum ben o kilonun çoğunu yemekten aldığımı düşünüyorum aslında..Ama sustanon a birşey diyemem gene aynı yemeği yiyorum ama bilinmez..1 ay sonraki resimleri tekrar koyacağım ozaman bütün camia görcek hep beraber şahit olacaz duruma..
O zaman senden bir ricam olacak zahmet olmaz ise bana doğal yollardan suplement kullanmadan senin varsa kullandıın yemek programını yazmanı istiyorum.

öncelikle burda kimse senin kötülügünü veya bu spordan sogumani istemez bunu sölemek istedim. Vücut gelistirme 3 maddeye dayanir beslenme dinlenme ve antreman, beslenme vücudunun gelisiminin 50% sini karsilar. Sen istahim yok diosun. Kusura bakma arkadasim ama dogru sekilde beslenmezsen vücudun 1cm bile gelismez. Beslenme bölümünde cok güzel programlar var bakmani tavsiye ederim.

sana örnek bi beslenme programi (supplamentalsiz)

7.30: bi kase yulaf ezmesi
4 yumurta beyazi

10.00: 200gr ton baligi + 1,2 dilim kepekli ekmek

13.30: makarna veya pilav + haslama patates

16.30: tavuk gögsü yaninda salata (tonbaligi)

19.00:tavuk gögsü yaninda salata (ton baligi)

yatarkende 3 yumurta beyazi

bu beslenme ile rahat bi sekilde yagsiz kilo alirsin

Arkadaşım bence sen ya sporu bırak yada bu ilaçların hepsini hemen bırak...Daha vücutta hiçbir şey yokki neyin gelişmesini istiyorsun...Bu klı nereden aldıysan bence sen onun ile diyoloğuda kes...Steroidler için önünde daha çok zaman var şöle bi vücut doğal yollardan sınırlarına ulaşmaya başlasın ondan sora devam edersin.Eğer biraz aklın varsa ve mantığını kullanabiliyorsan hemen bırak kullanmayı zararın nereesinden dönersen kardır...Bu spordan mucizeler bekleyenler de bu spora hiç kalkışmasın derim ben..SAbır işidir bu spor varını yoğunu bu spora adamalısın ki bişeyler elde edesin.Eğer sen kısa sürede bişeyler elde etmek pahasına sağlığından ve kazandığın şeyleri çok kısa bir süreliğine istemeyi tercih ediyorsan başka bişe demem...Biraz düşün dediklerimi...

mobo dedi:
sana örnek bi beslenme programi (supplamentalsiz)

7.30: bi kase yulaf ezmesi
4 yumurta beyazi

10.00: 200gr ton baligi + 1,2 dilim kepekli ekmek

13.30: makarna veya pilav + haslama patates

16.30: tavuk gögsü yaninda salata (tonbaligi)

19.00:tavuk gögsü yaninda salata (ton baligi)

yatarkende 3 yumurta beyazi

bu beslenme ile rahat bi sekilde yagsiz kilo alirsin

Teşekkür ederim...Diğer programlarıda gözden geçirdikten sonra aklıma yatanı uygulamaya geçirecem en kısa zamanda....

adrenalinshot dedi:
Arkadaşım bence sen ya sporu bırak yada bu ilaçların hepsini hemen bırak...Daha vücutta hiçbir şey yokki neyin gelişmesini istiyorsun...Bu klı nereden aldıysan bence sen onun ile diyoloğuda kes...Steroidler için önünde daha çok zaman var şöle bi vücut doğal yollardan sınırlarına ulaşmaya başlasın ondan sora devam edersin.Eğer biraz aklın varsa ve mantığını kullanabiliyorsan hemen bırak kullanmayı zararın nereesinden dönersen kardır...Bu spordan mucizeler bekleyenler de bu spora hiç kalkışmasın derim ben..SAbır işidir bu spor varını yoğunu bu spora adamalısın ki bişeyler elde edesin.Eğer sen kısa sürede bişeyler elde etmek pahasına sağlığından ve kazandığın şeyleri çok kısa bir süreliğine istemeyi tercih ediyorsan başka bişe demem...Biraz düşün dediklerimi...

Çok naziksiniz sizzede teşekkürler...

resimleri birkere koydum iki katı çıktı...Bunlarda bugunki resimler...Halimden ve Sıhhatimden gayet MEMNUNUM....
Lütfen steroidleri değilde vucudumdaki eksikliklerden konuşalım...

Bu Acele Ne

Spora başlayalı 2 ay olmuş ve senANAPOLON ve Sustanol kullanıyosun, :shock: :shock: :shock: :shock: hadi susta neyse (ki o bile 2 aylık birisi için çok saçma)ama anapolon kullanmaya nasıl cesaret etdin şaşırdım doğrusu.Hiç bir yerde anapolanın zararlarını okumadın mı?Belli ki bu sporda cahilsin henüz ama çalıştığın salonda hocada mı yok.Bu spordan iyi bir sonuç anapolon veya diğer stereoid lerle değil sabır,iyi beslenme,sağlam antreman ve en önemlisi bu spordan anlayan bir hocayla alınır. :!: :!: :!: Son sözüm eğer kullandığın ilaçları hocan önerdiyse bence o salonu hemen bırak :lol: :lol: :lol: .

vücudunda ki eksikleri degil de, sunu söylemek istiyorum ..

gözlemlerimi söylüyorum

vücut resmen "ben böyle olmak istemiyordum.. zorladilar beni...ne yapayim mecbur kaldim busekli almaya" dercesine duruyor ..

öncelikle dogal calissaydin vücudun bazi yerleri diger yerlere otomatikman ve sen farkina varmadan uyum icerisine girecekti .. ama sen buna firsat vermeden bir hata yapmissin, ki bunu daha sonra anlayacaksin .. cok büyük orantisizliklar görüyorum .

saygilar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı