Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
DinamiC dedi:masteer dedi:Dedıgım gıbı sustanon 2-3 hafta daha kullan , son ıgneden 4-5 gun sonra nolvadexe gunde ıkı hap olarak basla - 2 hafta al ve bırak..
Teşekkürler...Tavsiyelerine uyacağım...
vede arkadaşımızın tavsiyesini uygulalamı onaylıyormusunuz? Yani antrenman öncesi yagsız bir paket makarna antrenmandan sonra yarımkilo tavuk ve yarım lt süt..Kulağa hoş geliyor güzelde kayda değer bir şekilde kilo alacağımı garantiliyormusunuz ?
ketuda dedi:Salonun hangi semtte merak ettim
dexterrr dedi:bu vucuda steroid basmak ne derece mantıklı düşünmek bile istemiyorum.. çoğu kişi 6-7 ayda süper bir vücut yapmayı hedefliyor. Neden bu kadar acele ediyorlar anlamıyorum. ben yaklasık 3-3.5 senedir yapıyorum steroid hiç kullanmadım; kullanmayıda düşünmüyorum. arkadaşım bence sen bu steroidler yerine bol bol tavuk-balık-süt-yumurta-pilav-makarna-sebze-meyve ye sana tavsiyem bi 4-5 sene gecsin, gelişmenden hala memnun degilsen steroid kullan..yan etkilerini biliyorsun zaten steroidlerin..
mobo dedi:sana örnek bi beslenme programi (supplamentalsiz)
7.30: bi kase yulaf ezmesi
4 yumurta beyazi
10.00: 200gr ton baligi + 1,2 dilim kepekli ekmek
13.30: makarna veya pilav + haslama patates
16.30: tavuk gögsü yaninda salata (tonbaligi)
19.00:tavuk gögsü yaninda salata (ton baligi)
yatarkende 3 yumurta beyazi
bu beslenme ile rahat bi sekilde yagsiz kilo alirsin
adrenalinshot dedi:Arkadaşım bence sen ya sporu bırak yada bu ilaçların hepsini hemen bırak...Daha vücutta hiçbir şey yokki neyin gelişmesini istiyorsun...Bu klı nereden aldıysan bence sen onun ile diyoloğuda kes...Steroidler için önünde daha çok zaman var şöle bi vücut doğal yollardan sınırlarına ulaşmaya başlasın ondan sora devam edersin.Eğer biraz aklın varsa ve mantığını kullanabiliyorsan hemen bırak kullanmayı zararın nereesinden dönersen kardır...Bu spordan mucizeler bekleyenler de bu spora hiç kalkışmasın derim ben..SAbır işidir bu spor varını yoğunu bu spora adamalısın ki bişeyler elde edesin.Eğer sen kısa sürede bişeyler elde etmek pahasına sağlığından ve kazandığın şeyleri çok kısa bir süreliğine istemeyi tercih ediyorsan başka bişe demem...Biraz düşün dediklerimi...