222 kg kolay deadlift

powerlifting amaçlı ekipman alınacaksa çok büyük masrafa girmeye gerek yok aslında , 2 tane 25'lik bumper plaka alırsın ki bu bumper plakalar'ın çapı biraz daha geniş ve dışındaki kısım sayesinde yere atınca zarar görmüyor. sanırsam 25'lik olanların sıfırı 150-200 lira falan. diğer 20'lik plakaları da ikinci el dandik demir plakalardan alırsın nasıl olsa bumper plaka sayesinde onlar yere değmeyecek bile. ,ben 2 sene sonra falan alıcam kendi ekipmanlarımı , garaja kurup home gym yapıcam. :) en pahalı kısım power rack mevzusu. onun yerine çok ucuzdan halter rack'ı alınabilir ama bench falan da yapılacağı için power rack şart gibi bi şey.

En iyisi,aç müziği son ses bas.Tek sıkıntısı spotter olmayacak (:

Deadlift platform alcaksan 1000 liraya kıyıp şunu al bari :D
http://www.roguefitness.com/rogue-deadlift-platform
Sayfanın altında videosu var.
Bu ne ise yarayacak ki?

Hem negatifte hem pozitifte resistance ekliyor ve hareketi zorlastiriyor diyor. Zorlastirsin. Ne kadar zorlastirdigi olculemez oldugu icin bir powerlifterin bunu kullanmasi dogru olmaz.

Bence gereksiz bir alet.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ne ise yarayacak ki?

Hem negatifte hem pozitifte resistance ekliyor ve hareketi zorlastiriyor diyor. Zorlastirsin. Ne kadar zorlastirdigi olculemez oldugu icin bir powerlifterin bunu kullanmasi dogru olmaz.

Bence gereksiz bir alet.

ölçülebiliyor aslında ama nasıl oluyor bilmiyorum detaylı bilgim yok bu tür ekipman işleriyle. izlediğim videolarda tepe noktasındaki ağırlığı yazıyorlar çünkü.

Aletin ozelliklerinde de yaziyordur belki uyguladigi direnc su kadar diye.

bir insan neden buna ihtiyac duyar anlamadim. Tak plakani. Calistigin agirlik kacsa o agirlikta calis

muhtemelen alet bantların takılı olduğu yere göre direnç alıyor,en üst noktada toplam direnç bardaki ağırlık+banttaki direnç.sensörler bunu ölçüyordur.bu hareketi normal deadlift gibi görmemek lazım,lockouttaki direnç daha fazla oluyor sonuçta.hafif deadlift ağır rackpull hibridi bi harekete dönüşüyor deadlift.

Back
Yukarı