20 liklerle devam

Beyler şimdi salonda 22.5 lik dumbellerle curl vb hareketşeri yapıyorum malum ramazan yaklaştı . Çalışmam sebebiyle evde davam etcem 1 ay kadar geceleri 20 lik dumbellerla şimdi merak ettiğim formdan çok düşermiyim beyler

Usta ne yaptin 22.5 dumbell curl bidr 5 ayliksin 22.5 lbs filan mi yoksa dumbeller karistiriyo olmayasin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abicim yapmasam neden söliyim konuyu nereye getirdiniz yalan sölüyorsam kendime sölüyorum açtığım konuya bakında öyle yorum yapın[DOUBLEPOST=1401536541][/DOUBLEPOST]
Usta ne yaptin 22.5 dumbell curl bidr 5 ayliksin 22.5 lbs filan mi yoksa dumbeller karistiriyo olmayasin

:D abicim yok yapamıyorum boşver kiloyu açılan konuya bak sen

benden büyüksün saygım var . yaşına bak attığın yoruma bak ben yapsam ne olcak yapmasam ne olucak yaşının adamı ol biraz attığın yoruma bak
Yorum atanlara yasinin adami ol diyecegine biraz mantikli soru sor.22bucukla dumbel curl yaptigindan yada yapabildiginden emin ol once. Sonra soru sor

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Yaptigini cok kaybetmezsin 20lik is gorebilir

Yorum atanlara yasinin adami ol diyecegine biraz mantikli soru sor.22bucukla dumbel curl yaptigindan yada yapabildiginden emin ol once. Sonra soru sor

kardeşim ben kimseyle tartışmak için bu konuyu açmadım yada egomu tatmin etmek için sorduğum soruya bak atılan yorumlara bak ben ne yaptığımı gayet iyi biliyorum ayrıca dediğim gibi neden yalan söyleme gereksinimi duyıyım

Yalan degil tabi ama hareketi nizami yaptigindan eminmisin. Az kilo degil cunku kaldirdign. 5. 6 aylik biri icin

Yalan degil tabi ama hareketi nizami yaptigindan eminmisin. Az kilo degil cunku kaldirdign. 5. 6 aylik biri icin

haklısın abi bende inanmazdım .lakin ben her hafta 2.5 kg arttırarak yapmaya gayret gösterdim. ben bu sporda 5 aylığım ayrıca daha öncesinde basketbol ve güreş geçmişim var. yani dediğim gibi kaldırıyosam bana kaldırmıyosam bana zararı yada faydası var

Mas. Diyim Ozaman.salondami calsyrdun onceden. Sadece dumbellmi calsyrdun?
2bucuk kiloyla formdan dusmezsin

Back
Yukarı