20 liklerle devam

haklısın abi bende inanmazdım .lakin ben her hafta 2.5 kg arttırarak yapmaya gayret gösterdim. ben bu sporda 5 aylığım ayrıca daha öncesinde basketbol ve güreş geçmişim var. yani dediğim gibi kaldırıyosam bana kaldırmıyosam bana zararı yada faydası var
bir video koysan herşey çözümlenir bence.

22.5 luklarla dumbell curl yapan 200 kilo benchte yapar 400 kilo squatta yapar yani bu demek oluyorki tebrikler seneye olimpiada izleriz artik seni

evet su anda solanda çalışıyorum evimde 20 kg var dumbell var
22.5 luklarla dumbell curl yapan 200 kilo benchte yapar 400 kilo squatta yapar yani bu demek oluyorki tebrikler seneye olimpiada izleriz artik seni[/abicim önceki yorumları okurmusun ayrıca ne alaka yani squatla curl un yapma gözünü seviyim
[DOUBLEPOST=1401539415][/DOUBLEPOST]
bir video koysan herşey çözümlenir bence.
abi ben burda 22.5 kg kaldırıyorum diye başlık açmadım konuyu nerden nereye getirdiler inanmayan inanmasın yada videoyu koyunca herhangi bişey değişmicek

22.5 kilo olay olmuş ama db curl için çok büyük bi rakam değil kevin levrone un 45kg yaptığı videosu var. tabi arkadaşın söylediğinin nekadar gerçek olduğu şüpheli bana bukadar tepki gelseydi şuana kadar fazla konuşanları video koyup susturmuştum

Son düzenleme:
22.5 kilo olay olmuş ama db curl için çok büyük bi rakam değil kevin levrone un 45kg yaptığı videosu var. tabi arkadaşın söylediğinin nekadar gerçek olduğu şüpheli bana bukadar tepki gelseydi şuana kadar fazla konuşanları video koyup susturmuştum
bugün gitmeye zaman ayıramadım abi ama çekmeyi düşünüyorum. ayrıca dediğin gibi yüksek bir ağırlık değil yani ben maksimum güçle bunu yapıyorum rahat rahat yapıyorum desem anlarım bukadar tepkiyi

Back
Yukarı