zucvettin84
Üye
Merhaba
18 yaşındayım boyum 172 kilom 72
2 senedir yapıyorum ama en ufak bir gelişme kaydedemedim beslenme yüzünden pek takmıyordum o yüzden artık takıyorum ve programım üzerine yorum yaparsanız sevinirim
Pazartesi Çarşamba cuma 3 günü salondayım salı Perşembe Cumartesi ise koşmaya başladım (hafif göbek var ve biraz yağllıyım)
Kahvaltı:3 yumurta 1 dilim ekmek ufak bir kâsede biraz sütlü yulaf(20gr Pro)
Öğlen:3 yumurta çikolatalı süt 1-2 kahvaltılık birşey(25 gr Pro)
Akşam:160gr ton balığı karbonhidrat içeren bir yemek(32 gr protein)
Iftardan sonra işe gidiyorum 2 gibi geliyorum
Geldikten sonra:250 ml süt 2 bıldırcın yumurtası ve 1 dilim sarelleli ekmek(10 gr protein)
Günlük. 87 gram protein yapıyor ve dahamda üstüne çıkamıyorum un tuz şeker çikolata gofret kesinlikle yemiyorum
Protein tozum yeni bitti şuan alabilme imkanım yok
1 aydır yağ yakıcı kullanıyorum ama oda pek işe yaramadı
Her antreman öncesi kahve içiyorum
Her aynaya baktığımda kaslarımın küçüldüğünü farkediyorum
Yani olayın özeti biraz yağlıyım ve kas kazanamıyorum yağlarımı yakmak için salonda ağırlık antremanı sonrası. .20dk interaktif koşuyorum diğer günlerde dışarda koşmaya başladım
18 yaşındayım boyum 172 kilom 72
2 senedir yapıyorum ama en ufak bir gelişme kaydedemedim beslenme yüzünden pek takmıyordum o yüzden artık takıyorum ve programım üzerine yorum yaparsanız sevinirim
Pazartesi Çarşamba cuma 3 günü salondayım salı Perşembe Cumartesi ise koşmaya başladım (hafif göbek var ve biraz yağllıyım)
Kahvaltı:3 yumurta 1 dilim ekmek ufak bir kâsede biraz sütlü yulaf(20gr Pro)
Öğlen:3 yumurta çikolatalı süt 1-2 kahvaltılık birşey(25 gr Pro)
Akşam:160gr ton balığı karbonhidrat içeren bir yemek(32 gr protein)
Iftardan sonra işe gidiyorum 2 gibi geliyorum
Geldikten sonra:250 ml süt 2 bıldırcın yumurtası ve 1 dilim sarelleli ekmek(10 gr protein)
Günlük. 87 gram protein yapıyor ve dahamda üstüne çıkamıyorum un tuz şeker çikolata gofret kesinlikle yemiyorum
Protein tozum yeni bitti şuan alabilme imkanım yok
1 aydır yağ yakıcı kullanıyorum ama oda pek işe yaramadı
Her antreman öncesi kahve içiyorum
Her aynaya baktığımda kaslarımın küçüldüğünü farkediyorum
Yani olayın özeti biraz yağlıyım ve kas kazanamıyorum yağlarımı yakmak için salonda ağırlık antremanı sonrası. .20dk interaktif koşuyorum diğer günlerde dışarda koşmaya başladım