Naturel ?
Naturel ? :d
Dostum sende steroid kullanan bir insansın az çok bilirsin bloodson arkadaşımız bu sürede böyle doğal olarak vücut yaptıysa bilim adamlarının arkadaşımızı incelemesi gerekir çünkü kendisinin testo düzeyi norman bir insanınkinin %1000 katı olması lazım. Steroid kullanan insan öncelikle trapezlerinden direkt anlaşılır omuzlardan değil bunun dışında deri kalınlığı ten rengi ve damarlanmalardan da anlaşılabilir. Benim kendi kanaatim bu arkadaşımızın doğal olmadığı yönünde ama bir ihtimal doğalsa büyük saygı duyuyorum ve kendisini incelemek üzere tübitak'a çağırıyorum.Merhaba @bloodson. 2015 fotoğrafındaki vücudunu çok çok beğendim. Seçebildiğim kadarıyla kollar, omuzlar, trapezler çok iyi duruyor. Ama bu diyeceğimi sakın olumsuz eleştiri olarak algılayıp savunmaya geçmemeni istiyorum. Bu benim kişisel görüşüm sadece. Sen de öyle yaptın veya yapmadın demiyorum. Sadece bir internet sitesinde okumuş olduğum yazının beynime kazınan kısmını söylemek istiyorum. "Steroid kullananlarda özellikle göze çarpan iri omuz başlarıdır." diyordu. Seni görünce de doğrudan aklıma gelen o oldu.
Ayrıca vücudun daha da hacimlenmeyi kaldırabilir duruyor. Tabii ki sen nasıl beğeniyorsun vücudunu o da var. İlerleyen zamanda daha da iyi olacağını düşünüyorum. İyi çalışmalar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Salona kaydoldum ve calisma programim haftada 3 gun, 8 hareket verdi. Program bana çok sacma geldi çünkü 1 gün içinde karın, bacak, omuz, göğüs, triceps, biceps, bel, kanat çalışıyorum ve 3 set 15 tekrar sizce bu ne kadar doğru Kaydım bitince başka salona mı başlamalıyım? 3 x 15 yapıyorum her hareketi.
Yardimci olursaniz cok sevinirim 3 gundur soruma cevap bulamadim
Salona kaydoldum ve calisma programim haftada 3 gun, 8 hareket verdi. Program bana çok sacma geldi çünkü 1 gün içinde karın, bacak, omuz, göğüs, triceps, biceps, bel, kanat çalışıyorum ve 3 set 15 tekrar sizce bu ne kadar doğru Kaydım bitince başka salona mı başlamalıyım? 3 x 15 yapıyorum her hareketi.
Yardimci olursaniz cok sevinirim 3 gundur soruma cevap bulamadim
2 yilda gayet iyi gelişmiş ve bana faydali olucak bilgiler vereceğini düşündüm. Yanildiysam kusura bakmayin