2 tablet 200 gram wheye denk supplement

Doğal Protein olması imkansız, farklı kimyasallar girmiş işin içine. İşin rengi değişir o zaman.

şimdi benim anlamadığım 5 6 gramlık tablet nasıl 100gram wheye denk olabilir , zaten mucizevi bişey olsaydı mutlaka bilirdik

Ben kutuyu bulsam lopletcem maddesi size kalsin :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam "dieatary supplement" yazdığına göre sadece destek ürünü, ilaç değil yani. Ama ne olduğunu bilmediğimiz bişeyi vücudumuza almakta istemeyiz. Araştırma ürünü olduğu açık ve net. Steroidten bile daha köklü değişikliklere sebep verebilir bu ürün (dolaşım, karaciğer, böbrek aklınıza ne gelirse) Dediğim gibi bi nevi kumar.

Hocam "dieatary supplement" yazdığına göre sadece destek ürünü, ilaç değil yani. Ama ne olduğunu bilmediğimiz bişeyi vücudumuza almakta istemeyiz. Araştırma ürünü olduğu açık ve net. Steroidten bile daha köklü değişikliklere sebep verebilir bu ürün (dolaşım, karaciğer, böbrek aklınıza ne gelirse) Dediğim gibi bi nevi kumar.
Bence birisi denesin sonra digerleride kullansin deneme yanilma yontemi yani

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler inanmayın şöyle ürünlere gidin bi bigger stronger faster izleyin kendinize gelirsiniz.İlaç değil steroid değil birşey değil 2 tablet nasıl 200 gr whey e eşdeğer etki yapabilir ?

RESULTS:
HMB-FA resulted in increased total strength (bench press, squat, and deadlift combined) over the 12-week training (77.1 ± 18.4 vs. 25.3 ± 22.0 kg, p < 0.001); a greater increase in vertical jump power (991 ± 168 vs. 630 ± 167 W, p < 0.001); and increased lean body mass gain (7.4 ± 4.2 vs. 2.1 ± 6.1 kg, p < 0.001) in HMB-FA- and placebo-supplemented groups, respectively. During the overreaching cycle, HMB-FA attenuated increases in CK (-6 ± 91 vs. 277 ± 229 IU/l, p < 0.001) and cortisol (-0.2 ± 2.9 vs. 4.5 ± 1.7 μg/dl, p < 0.003) in the HMB-FA- and placebo-supplemented groups, respectively.

BetaTOR bu etkileri yapıyor. 200 gr. WHEY ne alaka hala anlamış değilim.

Beyler ürünün içeriğinde sadece "Free Acid beta-Hydroxy beta-methylbutyric" olduğu yazıyor. Beta-Hydroxy beta-methylbutyric nedir bilen var mı ? Bildiğiniz HMB dir Beta-Hydroxy beta-methylbutyric .Başına sadece free acid koymuşlar yani bu bir hmb türevi normal satılan hmb lerden bir farkı olduğunu düşünmüyorum ama hmb etkili mi derseniz bana kalırsa creatine den çok daha etkili.Bunu alacağınıza 20-30 dolar civarına toz veya kapsül HMB alın derim daha ucuza gelir aynı içerik.

Back
Yukarı