2 Hafta Body Yaptım Çok şiştim formumu korumak için ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sorunlu bir kişilik.

Bence salondan emekliliğinizi isteyebilirsiniz. Arada bir de çaylaklara tecrübelerinizi aktarma amacıyla salona uğrarsanız, tadından yenmez:badgrin:

tamamda soruma cevap alamadım formumu nasıl korumalıyım ne kaslarımın ne çoğalmasını nede azalmasını istiyorum.

Bende bugün bi salona gideyim dedim.İçeri 1 adım attım sadece ve içerdekileri gördüm çok yorucuya benziyordu vazgeçtim girmedim

Sormak istediğim o 1 adım sayesinde 3-5 gramda olsa kas yapmış olabilirmiyim

Senin durumun çok vahim..önce bir doktora git..sonra bir savcılığa git..

doktora ; nasıl eski hal,ime geri dönebilirm diye öneri al
savcılığa : benim bu salon 2 haftada çok şişirdi..şikayetçiyim hakim bey de çık...

sorun hemen çözülecektir.senin gibi bir vakaya daha önce hiç rastlamadım...ilk defa duyuyor vede görüyorum..acaba senin için neler yapsak.elimizden ne gelirki :)

yok abi bütün forum seferber olsak yinede hastayı kurtaramayız :)

Çok haklısın kardeşim o yüzden ilk olarak doktor ve savcılık deidm bu konu bizi tatamıyla aşar :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:10 ----------

Bende bugün bi salona gideyim dedim.İçeri 1 adım attım sadece ve içerdekileri gördüm çok yorucuya benziyordu vazgeçtim girmedim

Sormak istediğim o 1 adım sayesinde 3-5 gramda olsa kas yapmış olabilirmiyim

Ne birkaç gramı kollarda 2-3 cm ,omuzda 5-10 cm göğüste ise yağlar tamamen gitmiştr..1-2 saat kalsaydın birdaha gitmene gerek kalmazdı...:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı