2 aylık değişimim ve gelişimim

arkadaşlar 2 aylık gelişimimi sizinle paylaşmak istedim sizce değişmişmiyim bide bir sorum olcak ben jinekomastiden şüpeleniyorum sizce varmı ayriyetten bir soru daha sorcam bazen göğüz uçlarım büyük bazen küçük oluyo bazende biri büyük biri küçük oluyo 16 yaşındayım engenliktenmi bilmek istedim sizce neden böyle cevaplarsanız sevinirim Hayırlı Bayramlar...

Eklentiler

• IMG_20170713_075059-horz.jpg
    IMG_20170713_075059-horz.jpg
    132,7 KB · Görüntüleme: 1.663
Gelişimin güzel jineko görmüyorum ama bu konuda içinde bir şüphe varsa hastaneye gidip kontrol ettir. Ağırlık antrenmanlarına odaklan başarılar diliyorum.

Jinekoloji değil dostum sen antrenmanına odaklan takma kafaya onları zamanla düzelir

Gerçekten tebrik ederim başarılı bir değişim olmuş kardeşim.Antreman programını yazar mısın cardio mekik vs.nasıl bir yol izledin

Gerçekten tebrik ederim başarılı bir değişim olmuş kardeşim.Antreman programını yazar mısın cardio mekik vs.nasıl bir yol izledin
Asagıda attıgım fotolar benım 2 aylık programım 2. ay programında kardiyoyu azalttım ayın ortalarına doğru. diyet yaparkende olabildiğince az karbonhidrat aldım bol protein aldım günde 6 yumurta vs. fast food asla tüketmedim şekerden uzak durdum herşey aslında inanmakla önemli inanırsan her zaman başarırsın sen nasıl inandın diyosan eğer bi gün aynanın karsısına gectim ve vücudumu inceledim sadece ve hayalimdeki vücudu dusundum sonra karar vermem gerektiğini hissettim bidaha asla bu halime geri dönmicem diye İNŞALLAHDA geri dönmem başarılar...[DOUBLEPOST=1504679787][/DOUBLEPOST]
Gelişimin güzel jineko görmüyorum ama bu konuda içinde bir şüphe varsa hastaneye gidip kontrol ettir. Ağırlık antrenmanlarına odaklan başarılar diliyorum.
çok tesekkurler cok güzel motive ettin :)))[DOUBLEPOST=1504679851][/DOUBLEPOST]
Jinekoloji değil dostum sen antrenmanına odaklan takma kafaya onları zamanla düzelir
cok tesekkurler :))

Eklentiler

• IMG_20170714_175329.jpg
    IMG_20170714_175329.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 692
  • IMG_20170809_190728.jpg
    IMG_20170809_190728.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 589
Gayet iyi gidiyorsun ama agirliga yüklen biraz her set agirlik arttir ozellikle her hafta 2 kg bile olsa fazlasini kaldırmaya çalış kas kütlen çok az onun disinda gayet iyi gidiyorsun

Back
Yukarı