18 den sonra boy uzamasi ne kadar olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar benim boyum 1.68-1.69 arasi 2-3 gun once 18 ime girdim ve annemin boyu 1.58 babamin benimle ayni yada ben 1-2 cm uzunum o civarda dayimda ayni sekilde benim boyumda sizce benim boyum bu saatden sonra barfix,sut,acma germe, filan takviyelerle kac cm daha uzatabilirim yani 1.75 civari olmak istiyorum en azindan tavsiyelerinizi bekliyorum tskler simdiden

şuanda nba da oynayan bir basketbolcu boyunun kısa olması yüzünden lisede basketbol takımına girememiş ardından lise sonrası 20cm boy atmış.böyle bir şey okumuştum ama kaynak facebook doğru olmayabilir oyuncunun adını unuttum.benim kuzenim 15 yaşında harp okulu girdiğinde 1.76 boyundaymış çıkarken 23 yaşında 1.78 çıktı orda yeterli spor yeterli beslenme olmasına rağmen 2cm uzamış ne olacağını bilmek imkansız sayılır.

Arkadaşlar benim size sormak istedğim genetik bilgilerime göre ve yaşıma göre bundan sonra en fazla ne kadar uzayabilirim sizin çevrenizde filan oldumu hiç 18 den sonra 10 cm civarı uzayan

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:54 ----------

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı