17 Yaşındayım 1.83 boy ve 59kg yim bi bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben elimden geldiğince gayret edeceğim.

-Şimdi şöyle bir şey var hocam. Ben Fenerbahçe'nin altyapısın da oynuyorum ve salona gitmem gibi bir şey şuan için söz konusu değil.

-Bana evde neler yapabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz? Beslenme ve hareket olarak. En azından belirgin bir alt yapı oluşturmak istiyorum.
forumu araştırırsan evde yapılabilecek bir antreman kendine çıkarabilirsin bu konuda bolca yazı var ancak salonsuz iş gerçekten zor...

ayrıca ben de fenerbahçede spor ile uğraştım hocalarına danışırsan vg ve kilo alma ile ilgili seni yönlendireceklerini düşünüyorum ; yardımcı olurlar...

forumu araştırırsan evde yapılabilecek bir antreman kendine çıkarabilirsin bu konuda bolca yazı var ancak salonsuz iş gerçekten zor...

ayrıca ben de fenerbahçede spor ile uğraştım hocalarına danışırsan vg ve kilo alma ile ilgili seni yönlendireceklerini düşünüyorum ; yardımcı olurlar...

Şöyle bir şey; Hocalarımla zaten sürekli konuşuyoruz bu meseleyi. Ben klüpte Sol/Sağ açık kanat / forvet oynuyorum. En süratli ve en gözde oyuncuyum. Dolayısıyla arkadaşlarım olsun çevrem olsun benden beklenti içindeler. Fakat fiziğim yetersiz kalıyor uzunum ama kuvvetli değilim. Hocalarım bu aralar vücut geliştirme'ye salonda uğraşmamamı ve doğru bir program yapıp evde çalışmamı istiyorlar dumbell vs. Ben programı buradan ayarlamak istiyorum. Forum çok karışık biri bana güzel bir program hazırlayıp verse gerçekten büyük duamı alır :)

malesef skype ,msn kullanmıyorum soruların olacaksa özel mesajdan da yardımcı olmaya çalışırım..

Dannybody nın yazdıgı beslenme programı guzel ancak ne ıcın vucudu yaglı olanlar ıcın bır program gıbı bıraz defıne olmak ıcın ama senın kılo alman lazım sen kımseyı dınleme makarnaya pılava cıkolataya aban korkma zaten futbolcuysan duzenlı futbol oynuyorsundur ustunde fazla yağ kalmaz ben aynısını yaptım fazla kılo almıyorsun yanı merak etme vucut tıpınde pek endomorf olmadıgından dedım gıbı yap veya sen nasıl ıstıyorsan oyle yap burda tcrubelı ksıı kadar tecrubesızlerde var yanı

Nasıl beslenmem gerek arkadaşlar ? Futbolcuyum ve Cristiano Ronaldo gibi bir vücuda sahip olmak istiyorum. Kanat,Trapez,Omuz,Six-Pack,Adonis kol kalça bacak kısacası fit ve sporif bir vücut yapmak istiyorum ancak forumda aradığımı tam anlamıyla bulamadım çok karışık.

Boyum 1.83
Kilom 59
Yaşım 17 11.10.1995 doğumluyum.

tam olarak nasıl beslenmeliyim? lütfen çok ihtiyacım var sağlam bi bilgiye. mesela yağlı şeyler yemiyorum hiç. fasulye çorbası yada patates kızartması gibi. 1 şekerli çay içiyorum ve günde 1 bardak süt... fakat amacım 70-75kg olmak ve fit bir vücut yapmak şuan kilom 59 ne lazım bana? yağlı yiyem mi yemiyeyim mi?

not olarak yememem gereken şeyleri yazarsanız çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler. bu arada bir kaç resim koyuyorum

55ypk.jpg

55yp6.jpg

1.83 boy 59 kilodasın ve göbeğin var.ve futbolcusun gerçekten şaşırdım :D

bende senle aynı ölçülerdeyken hiç göbeğim yoktu,tam tersine hiç çalışmadan karın kaslarım belliydi ve ektomorftum :D gerçekten şaşırdım o ayva göbeğe :)

Değerli üyemiz ;
Forumda, ezbere yani sıfırdan diet listesi istemek doğru olmadığı gibi kurallara da aykırıdır.

Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, makaleleri ve üyelerin beslenme başlıklarını okumanızdır. Besinlerin 100gr içeriklerini inceleyip ne kadar protein-yağ-karbonhidrat-vitamin-mineral-sıvı almanız gerektiğini ilgili başlıklardan öğrenip kendi vücut tipiniz, hedefiniz, yaşam tarzınız ve ekonomik durumunuza uygun beslenme programı çıkarınız.
Hala tereddütleriniz varsa, forumda kurallara uygun başlık açarak üyelerin yorumlarına başvurabilirsiniz.

ilginizi çekebilecek başlıklar :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/s...76&postcount=2
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...kni-t8692.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme-f24.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...r-b-l-f53.html

Lütfen 1.dakikanızı ayrırak forum kurallarını okuyunuz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı