16 Yaşına Göre Nasıl Vücüdüm?

1 Ay Düzenli Olarak Body Yaptım Fakat Sonra Bıraktım Ve Dün Tekrar Başladım Ölçülerim Şöyle: Omuz 104 -- Göğüs 90-- Kol 30 -- Bel 70 -- Kilo 66 -- Boy 1.77

Arkadaşlar Sizce Erkenmi Başlamışım Body`e? 2. Sorun İlaç Kullanımı Yapayımmı?

Aylık Gelişimleri Paylaşacağım Arkadaşlar.

Forumda ilgili bölümler okunmadan konu açmışsınız.Aşağıdaki bölümlerdeki sabit başlıkları okumanızı rica ederim

Link : Beslenme - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yeni Başlayanlar Bölümü - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Antrenman:Bodybuilding & Fitness - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yağ Yakıcılar ve Yağ Yakımı - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Sana tavsiyem bir antranörle beraber çalışman. 18 yaşına kadar yapacağın bir yanlış, vücut yapında zarara neden olabilir.

İlaç kullanımı derken protein veya diğer ilave maddeleri kastediyorsan bence hiç yanaşma, yaşın daha çok genç, bu sporu yapacaksan zaten önünde çok uzun seneler var. 18 yaşını bekle ve ondan sonra profesyonel düzeyde bu işle uğraş.

bu yaşta ilaç gereksiz bence. düzgün çalışırsan iyi sonuçlar alırsın. bide bilinçli çalışmaya özen göster imkanın varsa bir antrenörle çalışmanı öneririm

1.si 1 ay yapılan body sadece spora ısınmadır ne kadar düzenli yaparsan yap 2.si erken başlayıp başlamadığını kendi vücuduna göre karar verebilirsin 3.sü "İlaç" değil "Supplement".

arkadaşlar program hazırladı hocam. ona göre yapıyorum 1 ay için geçerli olcakmış bu programlar. fakat göğüsümde ağrı oluyor? bunun sebebi ne olablir?

Vucudun kötü 65 kilo ve 17 taş için 30 cm kol yaşım 13 51.5 kiloyum 35 cm kol oldu beden hocamla birlikte salona gidiyorum programıda o yazdı.

1. hafta geçti programı değiştirdi bölgesel çalışıyoruz simdi ölçüleri yeniden aldık. 1 hafta sonraki ölçüler.. Omuz=102- Göğüs=91,5- Kol=31,5- Bel=71- Kg=65

Vucudun kötü 65 kilo ve 17 taş için 30 cm kol yaşım 13 51.5 kiloyum 35 cm kol oldu beden hocamla birlikte salona gidiyorum programıda o yazdı.

Yaşın 13 , 51.5 Kilosun ve 35 cm kolun var? :DDD 68 Kiloyum 32-33 CM Kolum var adelet nerede??? :D 13 yaşında ki bir çocuk nasıl olurda vg yapar akla,mantığa sığmıyor.

Yaşın 13 , 51.5 Kilosun ve 35 cm kolun var? :DDD 68 Kiloyum 32-33 CM Kolum var adelet nerede??? :D 13 yaşında ki bir çocuk nasıl olurda vg yapar akla,mantığa sığmıyor.

yapabilir ne yazıkki bu spor türkiyede boyun kısa kalır bırakınca sarkar fazlası güzel olmaz gibi bahaneler saçma sapan hikayeler olduğu için ilerleyemiyor ve nedense vücut geliştirme yapan 14 15 yaşındaki çocuklar sanki zararlı bişey yapıyomuş gibi algılanıyor protein tozu aminoasit gibi suplementler içki sigaradan zararlıymış gibi yok böbreklere zarar verir karaciğere zarar verir hepsi saçmalıktan başka birşey değil şuan 22 yaşındayım 14 yaşından beri yapıyorum o zaman boyum 1.75 di şimdi 1.87 15.5 yaşımdan geçen seneye kadarda protein aldım hiçbir zararıda olmadı

omuz ölçülerin çok dar ben 15 yaşındayım omuz ölçüm 118 başladığımda 112 ydi kol 31 di 35 oldu ayrıca vg nin boyu durduğu falan yok başladığımda boyum 1.85 ti şimdi 1.88 6 ay oldu kilom 78

:D vücudun bana göre düşük ben 5 aydır yapıyorum fikir vermesi açısından;
Omuz: Çözemedim geçen hafta annem 116 ölçtü bugün 111 cm
Bel: 78 cm
Boy: 175 cm
Kilo:68-69-70 değişir
Biceps: 32.5
Önkol: Sıkılı halde 28 cm
Göğüs: 100 cm

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:58 ----------

omuz ölçülerin çok dar ben 15 yaşındayım omuz ölçüm 118 başladığımda 112 ydi kol 31 di 35 oldu ayrıca vg nin boyu durduğu falan yok başladığımda boyum 1.85 ti şimdi 1.88 6 ay oldu kilom 78

Tamamda arkadaş kaç kilo sen kaç kilosun boyun çok uzun sen bize göre fazlasın kendini bizle karıştırma.Biz 70 kilo bile değiliz sen bizden 8-10 kilo fazlasın.

arkdaşlar bende yeni başladım yaş 17 boy 177 kilo 66 kol 32 omuz 112 gögüs 97 bel 72 bacak 50 hoca ölçülerimi alırken dediği tek laf senin genetiğin baya sağlam kolun parçalı dedi bu parça olayı ney hala anlayamadım ama beyaz eşya dükkanımız oldugu için sürekli dolap indir dolap kaldır kçüklüğümden beli etkisi var :)

Back
Yukarı