X sistem ile gelişemezsin diyenlere yav he deyip geç. Beslenme/uyku/antreman üçgeni düzgün olduğu sürece her türlü program ile güzel sonuç alırsın. Yeterki süreklilik sağlanabilir olsun.
Program içinde
https://www.bodyforumtr.com/threads/tüm-vücut-antrenman-sistemi-program-İskeleti-full-body-workout.87298/ şu konudaki herhangi bir programı seçip gönül rahatlığı ile uygulayabilirsin. Program tavsiyesi isterken yada verirken de eski üyelerden sthammer ın şu güzel paragrafını unutmamak gerekiyor bence.
"Daha onceki mesajlarda da bir uye programi olustururken hata yapmaktan korkuyorum demisti.. Kim olursa olsun kisi kendini tanimali once.. amaclar, hedefler, genetik vs vs.. StormBlast yanlis yapa yapa dogruyu buldugunu soyledi kendisi icin.. yurumeyi yeni ogrenen cocuklarda oyle ilk zamanlar sendeler ve duserler.. İşin asli her vucudun metabolizmasi farkli oldugu gibi, her calisan kisinin sistem ve hareketlere duyarliligi da farklidir.. Hangi hareketin ve sistemin vucudunuza yararli oldugunu anlayacak olan da yine sizsiniz.. Birine soyledim mesela.. koc sensin dedim.. Burda verdigimiz sablonda bir sistem var.. Futboldan ornek verelim, eskiden menejerlik oyunlarini cok oynardim.. Sistemimiz diyelim ki 3-5-2.. Bu sistemde gerideki uclu her zaman stoper ve ileri ikili her zaman forvet.. Sistem degismiyor sadece oyuncular degisiyor.. geri ucluden biri ciktiginda yine stoper giriyor yerine.. deadlift cikinca step up giriyor mesela oda stoper.. ileri ikiliden bench press cikinca dips giriyor mesela o da forvet.. ama sistem ayni.. simdi hangi oyuncu benim takimimda yildiz olucak.. her antrenorun mentalitesi farkli, yapisi farkli.. her zaman ayni oyuncularla da devam edilmez.. lucescu yu cok begenirdim mesela teknik direktor olarak.. adam paso 3 oyuncu degisikligi hakkini kullanirdi.. Neyse futbola girmeyelim

Sistem belli ama deneyerek kendiniz icin en iyisini bulursunuz.. Bu nedenle hicbir zaman %100 bu dogrudur diyemeyiz.."