garbage
Üye
abiler demisin amaAbiler adam 3 aylık 150 tl dedi.Normal mi ?

neye dedi bunu? neleri kapsıyor nasıl bir salon?
abiler demisin amaAbiler adam 3 aylık 150 tl dedi.Normal mi ?
Yahu şu bayan arkadaşımızla tartışmayın bence, kendisi her konuda çok donanımlı, her sporda profesyonel ve her türlü sporcunun genetiğinden ve sporun kimyasından çok iyi anlayan biridir, aman ha sizi de rezil etmesin tartışırken şayet ben kendisine karşıt 1-2 görüş sununca hemen sıvışmıştı ortadan biraz sıkışırsa bu konudan da sıvışacak zaten, "verdiğim rahatsızlık için özür dilerim okuyan arkadaşlar rahatsız olmasın" ayağınaKendisinin sayısız birinciliği ve farklı dereceleri de vardır ayrıca, her zora sıkıştığında ortaya atar, burada da demesine az kalmış
Konuyla ilgili bir yorum yapmıyorum zaten. Eğer senin 60 yaşındaki bi tanıdığının vücudu gönderdiğin Arnold fotosundan daha iyiyse onu da koy buraya, gençlerimizi spora özendirmeyelim bizde
Kaldı ki Arnold'un şu yaşında terminatör 5 için tutturduğu formu görsen ben sporcu muyum diye intihar edersin. Profesyonel sporcuları saf anabolik steroidden olmuş gibi tanıttın ya daha ne diyeyim ki ben.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:43 ----------
Abicim sende yazıl salona, zaten başladığın gibi 80-90 kiloyla çalışacak değilsin ya ne korkuyorsun bu kadar, yapacağın hepi topu birkaç hareket. Hard Core yapmayacaksın ya bu işi, beslenmene dikkat et sporla beraber. Bu iş zaten sabır işi şimdi başlasan da senin kemiklerine baskı yapacak denen ağırlığın altına ancak 3-4 yıl sonra girebilirsin, ha bu arada arkadaşların çoğu söylemiş zaten ama bu konuda çok örnek var profesyonellerden boyu 1.80 ve üstü olan ki bunlar bu işi en üst düzeyde yapmış insanlar. Genetikte yoksa o adam ne kullanırsa kullansın boy uzaması durmaz veya devam etmez tamamen genetik olay, şans meselesi.
Bir tek duş var ama donanımlı biryer bir hocasıyla konuştum onun vücudu da baya iyiydi. Abi dediğim için özür dilerim seni erkek sanmıştım.![]()
Bir tek duş var ama donanımlı biryer bir hocasıyla konuştum onun vücudu da baya iyiydi. Abi dediğim için özür dilerim seni erkek sanmıştım.![]()
vücut geliştirmenin boy uzamasını engellediğine dair bilimse bir kanıt varmı ?
YOK
tam gaz devam thums:
evet eve yakın olması çok önemli fakat daha önemlisi alet eksikliği olmayan ve iyi spor eğitmenleriyle dolu refah modern bir spor salonu olmasıdır inan öyle spor salonları varki evde iki çift dumbbell ile çalışsan daha iyi verim alırsın o dereceSen begendiysen evine yakında aksatmadan gideceksen paranı bosuna harcamazsın En önemli sey benim icin salonun evine yakın olması.
bende ilkte öyle sanmıştım ne yalan söyliyim umarım alınmazsın garbagebenim gittiğim salon 3 ay 220 tl seninki bayağı ucuz bence buraya göre tabi ben aylık gitsem 90 olur zaten buralarda 150 de zor bulunur zaten duş olur bi başka nolcak ki bir de ısıtma sistemi olur olsa olsa ancak o kadar saunalı falan arıyorsan bilemem öyleleride mevcutmuş tabi ben ziyaret etmedim hiç ama.150 tl iyi güzel bence ya yeri de beğendiysen.
Bildiğini soyle sadece. benim değim birseye yorum yapma benle ugrasma.Okuyan bir adimn varsa yardımcı olabilir mi? Bu arkadasın amacı benim abone olduğum konlarda tartısma yaratmak.