O zaman benim begenmemem gibi bir hakkım var

maalesef biz 2010 lanın kadınları birz zeevklerimiz değiştiridik bilgin olsun
birde 12-13 yas icin yorum yapsaydın iyi olurdu.

Konu Arnold'a kaydı cok
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:54 ----------
Ugrasını takdir ettim onda bir sorun yok. yemek yemende cok guzel sadece 16 yasındasın kıkrdak agır kaldırınca ne kadar zarar gorur 12 -13 yasında bilmiyorsundur. Ben ukalalaık etmek istemem ama 4 yasımdan beri profesyonel olarark egitildim. Yediklerimie 4 yasımdan beri dikkat ettim. portein cabonhidrat yag ne zaman alcağım 4 yasımdan beri hep profesyoneller tarafından belirlendi. Antramanlaaım gunda 6 saat di. Gelisim cagımda gelisimimi nasıl engellmenedn spor yapacağımı profesyonel olanlardan öğrendim. Uluslararası yarısmalarda yarıstım. Sadece bu konuda bilgim var biraz senin dediğin gibi olmadıgını soylemek insanları dogru yonlendirmek istedim. Saglık herseyin basıdır. Bugun bir eklem sorunu yasarsan o hayalindeki resme hayatın boyunca sadece bakarsın. Evet hırs yapmalısın ama akıllıca saglıgını kaybetmeden.
Kesinlikle ukalalık degil amacım bilincli spor yapılmasın derdim. Sonucta porfesyonel olarak spor yapmıyorusun sakatlanmak nedir bilmiyorsun.
herkes hayalindeki resimleri koyuuyor sanırım. hayalleriniz bilncsiz spor yapıp bitmesin