13. ay antrenman programım sizce nasıl ?

sizce eksik yada fazlalıklar nelerdir? yorumlarınız için şimdiden tesekkur ederım

pazartesi
göğüs:
smith machine bench press 3*12,10,8
d.fly 3*10
incline dumbell press 3*8
decline press3*12,10,8
biceps:
barbell curl 3*8 drop set
hummer curl3*8
incline dumbell curl3*8

çarşamba
omuz:
shoulder press 3*8
cable front raıse 3*12,10,8
cable lateral raise 3*12,10,8
upright row 3*12

triceps:
triceps pushdown rope 3*8 drop set
skull crusher3*8
triceps extensıon3*10

cuma
sırt:
Deadlift 3*12
bent over row3*12,10,8
seated row 3*12,10,8
lat pull down(close grip) 3*8

cumartesi:

bacak:
standart squat,ön,arka ve calf çalışmalarından olusuyor

Seni bilmemde ben barbell curlda drop set yapinca diger hareketlerde performans cok dusuyo. Hareket sayisini az tutmussun hacim için herralde program ? Sırta t bar row ekleyebilirsin iyi olur. Göguste pressleri 4 set yapabilirsin. Goguse 3 press fazla olmus ama birisi makinede oldugundan sıkıntı olmaz heralde. Ama inclineyi basa alip smith makineyi 3. Sıraya alabilirsin. Benchi neden makinede yapiyorsun ? Gogus sirt bacakla setler 4 set olabilirmiş. Omuz press ve barbel curlda 4 set olabilirmis (drop set yaptigin gunler haric). Omuzda neden kabloyla calisiyorsun ? Sirtta lat pulldownu kapali tutus yerine normal tutus enseye yapip en basa alabilirsin. Program guzel duruyor.

Seni bilmemde ben barbell curlda drop set yapinca diger hareketlerde performans cok dusuyo. Hareket sayisini az tutmussun hacim için herralde program ? Sırta t bar row ekleyebilirsin iyi olur. Göguste pressleri 4 set yapabilirsin. Goguse 3 press fazla olmus ama birisi makinede oldugundan sıkıntı olmaz heralde. Ama inclineyi basa alip smith makineyi 3. Sıraya alabilirsin. Benchi neden makinede yapiyorsun ? Gogus sirt bacakla setler 4 set olabilirmiş. Omuz press ve barbel curlda 4 set olabilirmis (drop set yaptigin gunler haric). Omuzda neden kabloyla calisiyorsun ? Sirtta lat pulldownu kapali tutus yerine normal tutus enseye yapip en basa alabilirsin. Program guzel duruyor.
1-barbell curlde drop set yapınca dedıgın gıbı dıger hareketlerde performans dusuyor ama bu programı 2 haftadır yapıyorum ve bisepslerimin iyi çalıstıgını hıssedebılıyorum o yuzden degıstırmek ıstemedım bu konuda alternatıf bı onerın varsa uygulayabılırım.
2-program hacım için
3-T bar row gecen aykı programımda oldugu ıcın bu ay cıkardım
4-bench sehpamız biraz problemlı emanet duruyor acıkcası :) yenısı gelene kadar makıneye mahkumum
5-sırttada normal tutus arkaya ve one cekıs bı oncekı programımda oldugu ıcın buna eklemedım

sırt ve omuz pressi 4 sete cıkarıyorum yorumların ıcın tesekkur ederım

Back
Yukarı