Mr.Shoulders
Üye
takipdeyim.. bu arada wendler 5-3-1 hakkında bir fikriniz varmı
takipdeyim.. bu arada wendler 5-3-1 hakkında bir fikriniz varmı
Arkadaşlar 5x5 in antrenman yoğunluğu yağ yakımını çok etkilermi? Açıkçası 5x5e başlamak istiyorum fakat kilo ve yağ fazlam var 5x5 ve cardio ile iyi vbir sonuç alırmıyım?
... cidden miBu antrenman kol göğüs vb yok reis ee ? Nasıl iş anlamadım ya bi yardim
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen ben hep sabit ağırlık kaldım ondan gelişme olmadı farkına vardım ağır ypicaksin tekrar düşük. Çok olursa tekrar olmaz kas... cidden mi
5x5 24 hafta kadar ketojenik beslenme ile birlikte uyguladım, günde 25 gr. altı karb. Aynı 6 haftada yaklaşık 20 kg. verdim, kas kütlemde teorik bir azalma olmadı, görünüşte diğer her programa göre daha fazla kas hacimi oldu. Kilolarım üst sınıra gelip sık deload etmeye başlayınca Madcow programa geçtim, şu anda CrossFit open nedeniyle bir süre powerlifting tarzı antrenmana ara verdim. Bunu mutlak doğrudur diye değil sadece beslenme ile ilgili tek doğru olmadığının altını çizmek için yazıyorum.önceden vitaminsizseniz kollar uzunsa yukardaki liftlere 10-20kg yaklaştığınızda öküz gibi yiyip yağlanmanız gerekecek günde 400gramın altında karbonhidrat almayın.
buna katılmıyorum, 1987'den beri dönem dönem ağırlık çalışıyorum, kollarım geleneksel vücut geliştirme yöntemleriyle asla 5x5 (barfiks ve dips ekli) yaptığımdaki kadar kaslı ve hacimli olmadı. Üstelik 5x5'i 40 yaştan sonra uyguladı. Son 1 senede toplasan 20 set curls yapmışımdır. Yine yukarıdakiyle aynı sebepten yazdım, antrenmanla ilgil di tek mutlak doğru olamaz.Curl yapmassan kolun küçülür kardeşim .millet boşa bağırıyor 5x5 diye
Curl yapmassan kolların küçülür diyerek arkadaş ironi yaptı bence5x5 24 hafta kadar ketojenik beslenme ile birlikte uyguladım, günde 25 gr. altı karb. Aynı 6 haftada yaklaşık 20 kg. verdim, kas kütlemde teorik bir azalma olmadı, görünüşte diğer her programa göre daha fazla kas hacimi oldu. Kilolarım üst sınıra gelip sık deload etmeye başlayınca Madcow programa geçtim, şu anda CrossFit open nedeniyle bir süre powerlifting tarzı antrenmana ara verdim. Bunu mutlak doğrudur diye değil sadece beslenme ile ilgili tek doğru olmadığının altını çizmek için yazıyorum.
buna katılmıyorum, 1987'den beri dönem dönem ağırlık çalışıyorum, kollarım geleneksel vücut geliştirme yöntemleriyle asla 5x5 (barfiks ve dips ekli) yaptığımdaki kadar kaslı ve hacimli olmadı. Üstelik 5x5'i 40 yaştan sonra uyguladı. Son 1 senede toplasan 20 set curls yapmışımdır. Yine yukarıdakiyle aynı sebepten yazdım, antrenmanla ilgil di tek mutlak doğru olamaz.
abi karboyu 25 altı yaparken protein ve yag makro oranlarını nasıl ayarladın?5x5 24 hafta kadar ketojenik beslenme ile birlikte uyguladım, günde 25 gr. altı karb. Aynı 6 haftada yaklaşık 20 kg. verdim, kas kütlemde teorik bir azalma olmadı,
öyleyse özür tabi kiCurl yapmassan kolların küçülür diyerek arkadaş ironi yaptı bence![]()
protein 160-200 gr. arası değişken, yağ 100-150 gr arası değişken, genelde antrenman günleri daha yüksek off günler daha düşük.abi karboyu 25 altı yaparken protein ve yag makro oranlarını nasıl ayarladın?
Abi ben şakasına dedim.bende 5x5 lineer programındayım 2set biceps 2set triceps çalışıyorum.kesinlikle haklısın5x5 24 hafta kadar ketojenik beslenme ile birlikte uyguladım, günde 25 gr. altı karb. Aynı 6 haftada yaklaşık 20 kg. verdim, kas kütlemde teorik bir azalma olmadı, görünüşte diğer her programa göre daha fazla kas hacimi oldu. Kilolarım üst sınıra gelip sık deload etmeye başlayınca Madcow programa geçtim, şu anda CrossFit open nedeniyle bir süre powerlifting tarzı antrenmana ara verdim. Bunu mutlak doğrudur diye değil sadece beslenme ile ilgili tek doğru olmadığının altını çizmek için yazıyorum.
buna katılmıyorum, 1987'den beri dönem dönem ağırlık çalışıyorum, kollarım geleneksel vücut geliştirme yöntemleriyle asla 5x5 (barfiks ve dips ekli) yaptığımdaki kadar kaslı ve hacimli olmadı. Üstelik 5x5'i 40 yaştan sonra uyguladı. Son 1 senede toplasan 20 set curls yapmışımdır. Yine yukarıdakiyle aynı sebepten yazdım, antrenmanla ilgil di tek mutlak doğru olamaz.