Güzeeel...Şişsin karnın, daha da şişsin. Ne kadar şişerse o kadar iyi. Bak o makarnanın kalori miktarını arttırman lazım. Şimdi belki bu dediğime direneceksin ama işini kolaylaştıracak bir şeyler lazım sana. Mayonez var mı evde bilmiyorum, göm mayonezi makarnaya. Ve bol miktarda yağlı peyniri ez, kaşar olursa daha da iyi. Kısa yoldan ve midende fazla yer kaplamayacak şekilde kalori miktarını epey arttırdın.Yemekden sonra karnim acayip sisiyo ya zorlaniyorm
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Az ama olsun. Şimdilik ye. Daha gün bitmedi. Daha çok yiyecek vaktin var.Suanda bunlari yiyorm antrenman sonrasi
![]()
"Ama mayonez sağlıksız değil mi?"
Tabi ki bütün sanayi ürünleri kadar, organik olmayan bütün yiyecekler kadar sağlıksız fakat bu gene başka insanların dikkat etmesi gereken bir şey. Senin herhangi bir şekilde alacağın her kilo, her gram sağlığını sana geri getirecek. Şu anda senin için yüksek kaloriden daha sağlıklı hiçbir şey yok. O yüzden süper sağlıklı beslenmeye çalışma, süper kalorili beslen. Gerçekten, gece yatmadan önce bir kaşık zeytinyağı içsen bile senin için iyi. Çok çok kalori lazım.
Yok, karşıt görüş iyidir her zaman. Mayonezin sorun yaratacağını zannetmiyorum, herhangi bir fabrikasyon üründen daha zararlı değil zaten. Bütün gün çokonat yiyip 2.5 litre kola içmek başka hikaye tabi, kastettiğim bu değil.Sağlıksız besinler konusunda ye değilde az ye desek nasıl olur ? Ya da hiç yemesin ya. Tamam acilen kilo alması gerekiyor ama senelerdir kronik bağırsak hastalığı çeken biri olarak yesin ama doğal yesin diyorum. Size karşıt görüş olarak algılamayın tabii şuan bütün sağlıklı insanlar kalori için sağlıklı sağlıksız yükleniyorlar bende eskiden öyleydim fakat şimdi zorunlu olarak sağlıklı beslenmeye başlayınca anladım. O yüzden amacım Allah göstermesin bir hastalık vs olmasın.
İşte bu düşünceden uzaklaşmasını sağlamaya çalışıyorum Umut'un. Zaten kalori almakta zorlanıyor, bir de sağlıklı beslenme takıntısıyla daha da uzak kalıyor kaloriden. Bunu sağlamak için meyve yesme mi diye düşünüyor, süt içsem mi diye düşünüyor vs...Benimde amacim orantili saglikli kaslanip kilo almak
Hahah ,sorma ben de aç karnına yazdım. Döndüm eve haşlanmış tavuk göğsü :/@doxux yeter hocam yeterr sen umuta sunu ye bunu ye derken ben kıvrandım burda,canım çekti vallahi,mayonezler,sarelleler,nutellalar,allaaahhhh allaaaaahh,tutmayın beniii,ağzım sulandı şişti bi tataflarım,ben okurken yağlandım umut hala tartıyla uğraşıyo![]()
Tamam, temiz yemek istiyorsan öyle ye.Yeter ki daha çok ye. O zaman bil ki o kadarcık makarnayla olmaz. Mayonez istemezsen de peynir hala iyi fikir. Demek istediğim miden genişleyene kadar boyutu küçük kalorisi büyük yiyecekler dostun olacak. Fıstık ezmesi al bak mesela. Kahvaltı için iyi olur. Hem yüksek kalori hem sağlıklı.Ama yag oranim diyetisyende olcmuslerdi 60 kiloydum 7 kilo yag
31 kilo kas 22 kilo su kemik organlardi kas cok dusuk ama yag o kadar dusuk degil bence yuzdeye vurunca %11- %12 civari yapiyor