Benimde böyle gelisememe sorunum var 1.5 yıldır yapıyorum bouma göre çok zayıftım 4-5 ayda normal kiloma ulastim ama ondan sonrası 0 bir türlü gelisemedim irilesemedim kas kazanamadım. Her türlü antreman sistemi ve beslenmeyi denedim olmadı. Bende testesteron düsüklügü oldugunu düsünüyorum ama böyle birsey varsada bunun tedavisi nasıl olacak o kadar ugrastım emek verdim bir hic ugruna
normal kilonuza ulaştıktan sonra kaç kilo aldınız?söylediğinize göre hiç.kilo almadan hacim kazanamazsınız Schwarz.
yazıyorum yazıyorum fakat tam olarak anlaşılmıyor.genelde hepimiz sağlıklı insanlarız.yani düzenli besleniyor uyuyorsak compound hareketlere önem veriyorsak hem vücuttaki testesteron üretimimiz fazla oluyor hem de zaten gelişememenin herhangi bir sağlık nedeninden ötürü olma sebeni %birkaç ancadır.bu spor çok basit,yapmamız gereken şey olabildiğince kaslarda stres yaratmak,yüksek kalorili beslenmek yani KİLO ALMAK,yeteri kadar uyumak ve tekrar edip zamana bırakmak.gelişemiyorsanız bunlarda sorun var ve yüksek ihtimal sorun KİLO ALMA kısmında.yani daha daha fazla yemeliyiz.çünkü bu spor günlük 200-300gram protein demek değil,vücut ağırlığı x1,5 civarı protein alıyosan zaten yeter de artar bile,önemli olan bunun yanında bol karbonhidrat almak ve yeterince sağlıklı yağ tüketmek.yani diyetin niteliğinin yanında niceliği de önemli.çok kaliteli beslenirsin fakat kilo almazsan istediğin sonuca ulaşamazsın.
bir çoğumuzun derdinin dermanı yüksek kalorili beslenmek,böyle bir şey şart olmasaydı insanlar neden bulk-definisyon diye böyle uğraşırdı?