abdullahakcan026
Üye
Bana öyle. Gelmedi ama 29 dan 38 e helal olsun
Güzel gelişim tebrikler, sanki kolların diğer bölgelerini sollamış gibi![]()
Dostum göğüs ve kolları atmışsın geri kalanın da paylaşırsan harika olur.Bir sorum var ilk başlarda full body mi yapıyordun yoksa direk bölgesel mi başladın? Bu arada değişim efsane olmuş.
Antrenman programımı kendim yazıyorum eksiklerimi göz önüne alarak.değişim çok güzel programını nerden aldın söyler misin ?
Mide için ekstra hareketler yapmadım, hatta adam akıllı mide çalıştım denilemez cardio sonrası twist felan yapıyordum iş cardio da bitiyor mide için dostumKardeşim bel çevren için ayrıyatten farklı bir hareket uyguladınmı gerçekten çok iyi değişim tebrikler
Göğsün ortası genetik boş ama keşke önden de fotoraf atsaydin.
Gogusler caprazdan iyi gozukur ayni zamanda karin kaslarıda.
Başarılı degisim tebrikler...
Calisthenics Athletics
kalori alımını nasıl yaptın günlük kalori ihtiyacından 200-300 fazla mı aldın kaloriyi yoksa günlük kalori ihtiyacını mı karşıladın sadece benim vücudum senin önceki halinden biraz daha iyi sadece yardımcı olursan sevinirim
Yönlendiren var mı bilmiyorum ama yaşına göre çook güzel birşey düşünmüş spora başlayarak . Elinden geldiğince supplement kullanma . Böyle devam . Son noktada başlarsın supplemente
Maşallah . Çok iyi gelişmişssin . Böyle devam kardeşim
Çok iyi değişim bu yaşlarda kilo vermek aslında ilereki yaşlara göre daha kolay metabolizma hızlı olduğu için gayet estetik bir vücut elde etmişsin böyle devam![]()