1 Senelik Gelişme - Yaş 16 - Supplementsiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şubat 2015 / 37 cm

Eklentiler

• 11074138_10202870019626374_1043448201_n.jpg
    11074138_10202870019626374_1043448201_n.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 691
Yakında bacaklarla beraber tam vücut atmayı planlıyorum maalesef tek başıma elimden gelen bu. Ölçüler aynı, kilo anlamadığım bir şekilde 76'yı görmeye başladı cheat meal'i kestim ona bağlıyorum
(no pump)

Eklentiler

• 11297795_10203360880497589_2070243756_n.jpg
    11297795_10203360880497589_2070243756_n.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 680
  • Adsız.png
    Adsız.png
    750,7 KB · Görüntüleme: 734
Güzel gelişim tebrikler, sanki kolların diğer bölgelerini sollamış gibi :D

Dostum göğüs ve kolları atmışsın geri kalanın da paylaşırsan harika olur.Bir sorum var ilk başlarda full body mi yapıyordun yoksa direk bölgesel mi başladın? Bu arada değişim efsane olmuş.

Dostum göğüs ve kolları atmışsın geri kalanın da paylaşırsan harika olur.Bir sorum var ilk başlarda full body mi yapıyordun yoksa direk bölgesel mi başladın? Bu arada değişim efsane olmuş.

İlk 2 ay full body yaptım 6-7 ay filan da split - full body karışımı bir şey oldu günde bazen 3 bazen 4 kas grubu çalışıyordum saçma bir programdı şuan haftada 4 gün split + cardio/abs yapıyorum

değişim çok güzel programını nerden aldın söyler misin ?
Antrenman programımı kendim yazıyorum eksiklerimi göz önüne alarak.

Kardeşim bel çevren için ayrıyatten farklı bir hareket uyguladınmı gerçekten çok iyi değişim tebrikler
Mide için ekstra hareketler yapmadım, hatta adam akıllı mide çalıştım denilemez cardio sonrası twist felan yapıyordum iş cardio da bitiyor mide için dostum

Göğsün ortası genetik boş ama keşke önden de fotoraf atsaydin.
Gogusler caprazdan iyi gozukur ayni zamanda karin kaslarıda.
Başarılı degisim tebrikler...

Calisthenics Athletics

Calisthenics Athletics

Calisthenics Athletics

Aslında genetik değil fotoğrafı çektiğim zamanlarda göğüsün iç kısmını bilmeyerek çalışmıyordum şuan boş değil, en yakın zamanda full body resimler atacağım sağol yorumun için.

kalori alımını nasıl yaptın günlük kalori ihtiyacından 200-300 fazla mı aldın kaloriyi yoksa günlük kalori ihtiyacını mı karşıladın sadece benim vücudum senin önceki halinden biraz daha iyi sadece yardımcı olursan sevinirim

kalori alımını nasıl yaptın günlük kalori ihtiyacından 200-300 fazla mı aldın kaloriyi yoksa günlük kalori ihtiyacını mı karşıladın sadece benim vücudum senin önceki halinden biraz daha iyi sadece yardımcı olursan sevinirim

Kalori saymıyorum dostum, ne desem yalan olur yanlış yönlendirmeyeyim.

Yönlendiren var mı bilmiyorum ama yaşına göre çook güzel birşey düşünmüş spora başlayarak . Elinden geldiğince supplement kullanma . Böyle devam . Son noktada başlarsın supplemente

Maşallah . Çok iyi gelişmişssin . Böyle devam kardeşim

Çok iyi değişim bu yaşlarda kilo vermek aslında ilereki yaşlara göre daha kolay metabolizma hızlı olduğu için gayet estetik bir vücut elde etmişsin böyle devam :)

Yönlendiren var mı bilmiyorum ama yaşına göre çook güzel birşey düşünmüş spora başlayarak . Elinden geldiğince supplement kullanma . Böyle devam . Son noktada başlarsın supplemente

Maşallah . Çok iyi gelişmişssin . Böyle devam kardeşim

Yorumun için teşekkürler, aslında şuan supplement kullanımına başladım whey,bcaa,glutamin kullanıyorum artık besin ihtiyaçlarını karşılayamaz oldum lazımdı yani :)

Çok iyi değişim bu yaşlarda kilo vermek aslında ilereki yaşlara göre daha kolay metabolizma hızlı olduğu için gayet estetik bir vücut elde etmişsin böyle devam :)

Çoğu kişi aslında bu yaşlarda başlamamın sakıncalı olduğu görüşünde boy uzaması konusunda. 1.85 boya sahibim tabii aile 1.90'dan aşağı olmadığı için kısa gözüyle bakıyorlar :). Estetik konusunda ise biraz daha çabalamam gerektiğini düşünüyorum kilo vermemin sebebiyle vücudum esnedi biraz sıkılaşmam gerek ve hacim teşekkürler bu arada yorumun için.

Back
Yukarı