darkvampire
Üye
Konuyu açma nedenim motivasyon. Güçte artış hissediyorum ama hacimde henüz bir şey yokken. 1-2 fotoğraf çekip koymayı düşünüyorum. Bir gün bunlara bakarak yenisiyle mutlu olma temennimle. Ve fotoğraflar
Şimdi yine bazı arkadaşlar çıkıp '' 1 saatlik Halini Koysaydın'' vs. şeyler söyliyecekler. Şunu Belirtmeliyim evet değil 1 hafta yaklaşık 4 ay hacim anlamında gözle görülecek şekilde medet ummamalısın. Ama bir yola baş koydu isen bunuda diğerlerinin kötü yorumlarıyla yarıda bırakma. Yapman gereken tek şey kulaklığını takıp insanları duymamanDüzgün beslenirsen 5-6 ay sonraki değişimi sende görüp kendinle gurur duymaya başlıyacaksın, hevesin artıcak. Yapman gereken tek şey pes etmemek. Başarılar
![]()
Bu fotoğrafı koyarken amacım gelişim göstermek ya da geliştiğimi iddia etmek değildi. 2 saatlik fotoğrafımı koyardım çekseydim. Sadece 2 ay sonra bir fotoğraf daha çekip karşılaştırma yapacağım. Bilgisayara ne olacağı belli olmaz. Ancak bu sitenin serverına güveniyorum. Upload etme amacım buydu. Yine de teşekkür ederim. Kahvaltı konusunda büyük problem yaşıyorum ama bir şekilde beslenme sorunumu çözmem gerek ilk önce farkındayım. Okul kantininde faydalı bir şey olmaması bir yana evde hazırlamaya vakit olmaması bir yana. Bir şeyler yapacağım. Belki forumda pratik tarifler falan vardır onlara bakmalı![]()
Şu yorumda gördüğün üzerekoçum benim be 1 haftada böyle olduysan 2 haftada seni düşünemiyorum
Eğer gelişim görmek istiyorsan minimum 6 ay bu sporu yapmalısın tabi 6 ay sonunda bırakma gibi bi husus söz konusu olmamalı eğer bu sporu yapıcaksan kendin için gidebildiği yere kadar yapmalısın ayrıca bu spor büyük sabır gerektiriyor.
İnşallah 6. ay fotolarınıda görürüz.
Eğer ciddi bir sıkıntı olmazsa bırakmam. 6 yıl boyunca taekwondo yaptım. Kollarıma v.s hiç güvenmesemde bacaklarıma güvenim tam. Onun dışında görüş almak için fotoğraf eklemedim.
Siz bana övgü dolu cümlelerde kursanız hakarette etseniz şükür ki övgüleri veya hakaretleri dikkate almayacak kadar olgunum. Yani siz bana harikasın desenizde bunun ironi olduğunu farkederim. Ancak benim amacım görüş almak değil.
İyi forumlar...
artık şaşırmıyorum 2 haftada aşırı kaslandımsporu bırakayım mı diye sorun oldu3 ayda çok geliştim sırtımda kambur çıkacak bırakacağım bu sporu diyen oldu
kendi mesajından alıntı yapıp kendisiyle tartışan oldu
oturduğu yerden kaslanan oldu hayır oturduğun yerden kaslanamazsın dediğimizdede sizi illuminati etkiledi
aslında oturduğumuz yerden kaslanırız diyende oldu
artık 10 dakikada Arnold Schwarzenegger oldum diyen olur
![]()