1 ekim 2011 bftr İSTANBUL buluşması

...

• .

Votes: 10 55,6%
  • ..

Votes: 8 44,4%

• Total voters
    18
sezer bench ten kaçıyor bende sırttan kaçıyom bende sırt istemiyorum :) şöyle fazla zorlanmicağımzı bişeyler yapalım..nebilim..squat mesela...40'ar kg 10 tkrr gibi ne dersiniz yarışma için ;)

Bu arada hogan son oalrak sen yazmıoşsın sezerden protein tozu olayını..ama dikat ederseniz..kaç mesajdır var bu protein ..hiçbirine cvp vermemiş danny :) bence adamın üzreine gitmeyelim belkim kalmamıştır :)
Tabikide.
Adamın kendi sahibi olduğu şirketten ürün getirsede olur:D

abı bence gogus kol gereksız asıl olay sırtta gercek bodycı sırtta bellı olur bır dambıl rowıng ne bılım barbell rowıng yapalım hem ben heavy duty stılını gosterırım hemde r10 sırt nasıl calsıılır gorur :)

gogus te ben bench yapamam omuz dan dolayı cunku :(

baran abı benım adı soyadı bılıyor ya atmaya gerek yok :)

kaşınıyorsun danny alırım anahtarını :D

gençler ben parmak çalışmaya bile fitim, her türlü rekabete açığım :D

şaka bir yana, sultanmehmed'le konuşurken özellikle söyledim sırt çalışmak istediğimi, yanlışım varsa danny düzeltir diye.

göğüs-biceps taraftarı pek değilim. bench press kapışmaktan değil ama programıma ters :D sırt biceps/ omuz triceps/ göğüs-bacak ayımdı bu ama bir kıyak yapabilirim belki.

not: tricepste ronnie bile gelse affetmem uyanık olun :D

O vakıt benimde yarışabileceğim bi,r alan olsun ...eli,mden geldiğince sıkarım kendimi :(

hogan formsuz, danny sakat, sultanmehmed supplement yoksunu, angryhun vizelerden geliyor derken favoriyi bırak yarışmacı kalmıyor :D

hogan formsuz, danny sakat, sultanmehmed supplement yoksunu, angryhun vizelerden geliyor derken favoriyi bırak yarışmacı kalmıyor :D
aranızda bir yaşlı kurt var arkadaşlar weightlifter sınırları zorlarım 1 - 1,5 sene oldu elime ağırlık almadım ama yinede kapışırız :) eee yaş ilerledi gençleri yenemeyiz ama olsun.

Arkadaşlar şimdiden çok eğlenceğimiz şimdiden kesin.
Sezer kimdi ben spor yapmam ama protein tozunu içerim diyen:)

Bu arada R10 sen protein tozu içicenmi.Yoksa senin hakkını supplement yoksununa verelim:):)

ben gecen buluşma için söylemiştim idman yapmam ama içerim proteini diye ama bu sefer yetişirsem idman yapmak istiyorum sırf bu yüzden birkaç gün fırsat buldukca idman yapıyorum ki 3 aralıkta sonra hamlamıyayım :) thums:

Ve arkadaşlar benimde bir shaker ihtiyacım olacak fazla olan varsa bana getire bilirmi? alıcam diyorum ama bir türlü alamadım :(

Son düzenleme:
Çok güzel bir ortam olacağı şimdiden belli ...

Herkesin kararı sırt ise , antremanda sırt çalışıcaz demektir ...

Herkes önümüzdeki hafta antremanlarını ona göre ayarlasın ... Sonra ben yeni sırt çalıştım ayağı yapmayın :D

Myfosuion da olur , protein olsun da her türlü içeriz ;)

03 Decemler 2011 14.00 p.m. Back Day...

Arkadaşlar şimdiden çok eğlenceğimiz şimdiden kesin.
Sezer kimdi ben spor yapmam ama protein tozunu içerim diyen:)

Bu arada R10 sen protein tozu içicenmi.Yoksa senin hakkını supplement yoksununa verelim:):)

yok abi burak'a verirsiniz benim payımı. adam 3 idmanı tozsuz geçirdi, iyice özlemiştir supplement tadını :D

artık iso'ya alıştı burak,öyle her protein tozunu beğenmez yani :)

iso miso bilmem ikrama icabet edilir, burak paşalar gibi içer o tozu :D
serdar ne alemda bu arada? o gelecek mi gelmeyecek mi?

Back
Yukarı