1.85'ten Uzun Olanlar

18 yaşından sonra ne kadar uzadın ? Ben 18 yaşımı Ekim'de dolduracağım boyum 1.79 , 183-85 olur mu diye merak ediyorum.

yani ben bir anda uzadım lise sonda neredeyse 1.88e warmıştım ama her insanın bir olmuyo erkeğin uzaması 23 yaşına kadar devam ediyor bildiğim kadarıyla.

1.83 cm boyum var ve keşke 2-3 cm daha uzun olsaydım diyorum ama şu anlık boyumdan memnunum :)

4 5 ay önce ölcmüştüm 1.85 filan gelmişti ama bilmiyorum uzadım gibime gelio pantolonun pacaları biraz yukarda kalıyo pantolon mu cektiii yoksa ben mi uzadım bilmiorum :D ama uzun olmak güzel bişey 1.90 u gorurum inş 22 23 e kadar inş :D ailede var 1.90 1.95

Bir arkadaş vardi başka bir forumdan bir şey yazmişti abisi askere 1.82 gidiyor 23 yaşında ve askerden 1.94 olarak dönüyor tabi kimse inanamıyor ancak bu olay ne kadar doğru bilemeyeceğim .

1.90 boyla 118 gördüm :D hareket etme bol bol abur cubur alınıyor :D

merhabalar..
bende 190 boyda 110 kilo olmuştum 2 senede kendi mantık ve azmimle kardiyo yaparak 88 kilo oldum. simdilerde 8-10 aydır vücüd geliştirme ile ugraşıyorum karın bölgesindeki yaglanma sıkıntımız ortak ayrıca uzun boyun en büyük dezavantajı çok hızlı bir şekilde kasla dolmuyorsun ve bu uzun senelerin verdiği zayıflama ve zayıf kalma psikolojisi ile kilo almayada korkarsan(benim gibi) yaptıgın tüm antremanlar kullandıgın suplementler üzerinde bol kumaştan dikilmiş ceket gibi duruyor. Her ne kadar arkadaşlar uzun boy zor kas yapar ama yaptımı gzler ondan cevrilmez desede bu uzun süre beni baya korkutuyor... su anda 1.90 ve 90 kilodayım bakalım en kısa sürede karın bölgesindeki yaglardan kurtulmak istiyorum kas kayıpsız tabi bu bizim derdimiz:(

merhabalar..
bende 190 boyda 110 kilo olmuştum 2 senede kendi mantık ve azmimle kardiyo yaparak 88 kilo oldum. simdilerde 8-10 aydır vücüd geliştirme ile ugraşıyorum karın bölgesindeki yaglanma sıkıntımız ortak ayrıca uzun boyun en büyük dezavantajı çok hızlı bir şekilde kasla dolmuyorsun ve bu uzun senelerin verdiği zayıflama ve zayıf kalma psikolojisi ile kilo almayada korkarsan(benim gibi) yaptıgın tüm antremanlar kullandıgın suplementler üzerinde bol kumaştan dikilmiş ceket gibi duruyor. Her ne kadar arkadaşlar uzun boy zor kas yapar ama yaptımı gzler ondan cevrilmez desede bu uzun süre beni baya korkutuyor... su anda 1.90 ve 90 kilodayım bakalım en kısa sürede karın bölgesindeki yaglardan kurtulmak istiyorum kas kayıpsız tabi bu bizim derdimiz:(

bence duzgun beslenme ile o dertlerinden kurtulabilirsin. Karata'a bakmani oneririm.

bende 17 yasında olucam 3 ay sonra 1,88 boyundayım basket onuyorum .memnjunmuyum hayır 110 kiloyum fitness yapıyorum 9 kılo verdım dahada verıcem ıns. hedef 2.10 falan olmak boy olarak :)

Konuyu görünce yazayım dedim :).

18 yaşındayım, 1.92 boyum var. 85 kiloyum ancak kilo alma ve kütle arttırmada problemler yaşıyorum, özellikle göğüsün dolgunluğu ve büyüklüğü açısından problem var bence. 7 aydır bu sporu yapıyorum. Girdiğim kilolar 2 aydır neredeyse aynı, pek arttıramadım :(.

Bende 185 cm'yim ama, beni gören arkadaşlar son 1 haftadan beri, senin boyun uzamış diyorlar. Alla alla diyorum bana aynı gibiyim gibi geliyor. Ben boy değil kilo istiyorum biraz daha..

ben de tam sınırdayım 1.85 :) arkadaşların dediği gibi kilo alamıyosanız uzun ince bir görüntü oluyor. Bana göre en ideal boy 1.84 - 1.87 arası. bu boyda iyi de çalışmışa bi adam tamamdır.

Back
Yukarı