1.85cm, 86 kg, soguk zaman, supplementsiz.

Bu sporun dogasi "surekli gelismek" oldugna gore, 1-2 kur Steroid ile durulablrmi?

• siringa bir kez girdi mi, bir daha birakamazsin, surekli vucut ister.

Votes: 262 16,8%
  • 1-2 kur den sonra iyi bir irade ile birakilabilir.

Votes: 155 9,9%
  • 1-2 kur, gereken gelismeyi saglamaya yetmez

Votes: 73 4,7%
  • Zararlari yaninda degmez, spor saglik icindir

Votes: 1.068 68,5%

• Total voters
    1.558
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muration on numara vücudun var işte.Biraz da define olursan şimdikinden daha kaslı görünürsün.Plajlarda deli gibi esersin.Desktek işlerini falan da gelecek kışa bırakıp bu yaz iyice dinlenirsin.Gelecek kış bulk'ın alasını yaparsın.Keep Going...

muration bu sporda genetik çok önemlidir...söylediğin şekilde bir görünüme kavuşmak ve o şekilde görünebilmek için sağlam ve kalın bir iskelet ve kas sistemine doğuştan sahip olmak gerekir...mesela arnoldun yüz hatlarına bak...geniş ve çıkık bir alın, geniş ve kemikli bir çene yapısı onun bu spor için yaratıldığının göstergesidir ki ronnie coleman da aynı yüz hatlarrına sahiptir...bu oluşuma kürlerin etkisi de büyüktür tabi..

bunun haricinde bu sporda yıllardan çok dönemler daha önemlidir...dönem olur beslenmen ve antrenman sistemin mükemmelleşmiştir ve buna bağlı olarak görünümün de mükemmeldir. dönem olur antrenman ve beslenmene ara vermişsindir ve sonuç küçülen bir beden....

bazı zamanlar da ben de kür düşünmedim değil ama bu çözüm değil...pro değilse bir insan bulaşmak pek doğru olmaz...sporu bırakan prolar bile çok çabuk küçülüyorlar...

ben de düzenli olarak 4 yıldır bu işin içindeyim benim de aksine gardrobumda dar t-short bulunmaz...aksine giderim en bol t-short nerde ise onu alır giyerim...çoğu L t-shortlar olmuyor ve kollarımı çok sıkıyor. hiç hoşlanmam sağımı solumu sıkan giysilerden...XL ve XXL t-short giymeyi daha çok seviyorum..çok kısa kollu da giymem...t-short un kolları dirseğime gelmelidir mesela...

morali bozmadan çalışmaya devam....

İStediğinizi çok iyi anlıyorum ama steroid psikolojik bağımlıklık yapar. Uyuşturucudan çok daha fazla tatmin eder kişiyi. Kuvvet, hacim, cinsel istek ve haz 2 katına çıkar. Bu kişilerde özgüven patlaması olur. Steroid o kadar güzel birşey görünürki onlara, istedikleri süper özellikleri verir ki; işleri bitse bile sırf cinsellik için bile kullanabilirler. Steroid bu kadar süper birşey demekki. Şunu unutmayalım; dışarıdan alınan ilaçlarla elde edilen üstün özellkler vücudun ciddi şekilde ömrünü kısaltır. Çünkü vücut artık kendi anatomisinden çok daha hızlı ve sert bir şekilde çalışmak zorunda kalıyor.

Steroid ancak bu kadar güzel tanımlanır Yiğit. Yazının tekrar tekrar okunmasını istediğim için teşekkür yetimedim, alıntı yaptım. Sonuna kadar katılıyorum söylediklerine...

bence birazda hareketleri yapışına dikkat etsen iyi olur
ağır kilolar çoğu harekette , hareketi bozmana neden oluyo..

ben 6 aydır bb yapıyorum ve tek öğrendiğim antremandan sonraki (gün) çalıştığım kas grublarında hafif ( yada şiddetli farketmez ) bir ağrı ( acı ) yoksa gelişmeden yok demektir.. ( BENCE )

dostum sende `seni alir 20 mt firlatirim` fizigi yok ama en azindan `sonuna kadar dovusurum ve kazanirim cunku fight clubdan firladim` fizigi var. arnold schwarzeneggeri dusun elinde her turlu imkan var ama nasi cokmus bide emekli sat namik ekine bak adam cok sert ve fit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen zaten yarışmalık bir vücut yapmak istemiyorsun anladığım kadarıyla. 5 yıl için konuşacak olursak göğüs ve omuz daha iyi olabilirdi. Beslenmene dikkat etmedin galiba iş temposu ve hayat koşturmacası arasında :) Ben ankette Zararlari yaninda degmez, spor saglik icindir şıkkını işaretledim. Ama sana kalmış bişey yetersiz buluyorsan alabilirsin ek besin. Kolay gele.

Son zamanlardan bır resım

Bu resım yaklasık 2 hafta once cekıldı.. Yıne butun bır kıs komple antrenmanla gectı ama bundan oncekı 4 senedır vucudum neyse, hala aynı goruldugu gıbı...

Artık zaten daha ılerıye gıdecegımı sanmıyorum steroıdsız, o yuzden bu daha da buyume sevdasından vazgecıp kendmı oldugum gıbı kabul etmeye baslıcam...

Eklentiler

• 4683_1113105160549_1614524691_293678_8161530_n.jpg
    4683_1113105160549_1614524691_293678_8161530_n.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 766
Bu resım yaklasık 2 hafta once cekıldı.. Yıne butun bır kıs komple antrenmanla gectı ama bundan oncekı 4 senedır vucudum neyse, hala aynı goruldugu gıbı...

Artık zaten daha ılerıye gıdecegımı sanmıyorum steroıdsız, o yuzden bu daha da buyume sevdasından vazgecıp kendmı oldugum gıbı kabul etmeye baslıcam...

resim ufak pek anlaşılmıyor ama kollar süper olmuş

Son resme bakılırsa çok iyi bir vücudunuz var. Özellikle omuzla kolu ayırabilmişsiniz ki, bu da çok güzel bir görüntü sağlıyor. Oblik kasları hafiften çıkmış, bence onları belirginleştirebilirseniz tabiri caizse çakı gibi olacaksınız. :)

ebnce çok ii bir vücut olmuş eğer yarışma yada başka birşeylere girme gibi bir çabanız yoksa bu vücut gayet ii bence inş. bende böle bir vücut yaparım.

vucudun ck iyi ama brz ust gogus eksik gibi duruyo kollarn vucuduna gore kalın gusel bi genetik farklılık :D bnce 1 2 kur da olsa steroid kullanmanı onermem dogal olarakta bunu saglayabilirsin.

kollarnla ilgili dusuncelerine sahsi fikrim olarak her turlu kol hareketini yapmanı oneririm yani kol kaslaryla ilgili butun bolgeleri calıstır.belli bi muddet hafif agırlık fzla tekrar ve hareketi yavas yaparak denemeni oneriyorum kly glsn .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı