cmrsmr
Üye
Eyv
son olarak bu sene mart sonlarında yapılacak yarısmada fitness kategorisinde yarışacağım...
eyvallah kardeşim dediklerine katılıyorum o zamanlar okula gitmiyordum beslenebiliyordum ancak şimdi hem zaman yok okul vs hedefler de büyüdü ben de büyüdüm hala supplement kullanmıyorum ancak bu kez maddiyattan ötürüSupplementsiz gelişim en güzel gelişimdir. Yalnız çoğumuz işlerinden ve okullarından dolayı ne beslenmesine dikkat edebiliyoruz ne de sporuna düzenli gitmede zorluk çekiyoruz. Supplement kullanımı burada yardımcı olabilir yoksa doğal yolla yapmada hiçbir sıkıntı ve gecikme söz konusu değil olamaz. Supplementlerin verdiğini alacaksın ve gelişme hızın supplemente göre düşük olacak? Akıl kârı bir düşünce mi? Supplement desteği ile aldıklarını doğal yolla aldıktan sonra niye gelişim yavaş olsun? Herkes şimdilerde bu yanılgıya düşmüş. Supplementle daha hızlı yaparsın daha güzel olur. Hikaye. Geçeceksin o işi. Beslenmene dikkat ettikten sonra çok rahat yapabilirsin ki yapmışsın da helal olsun. Sırt ve arka kol dışında trapezlerinde vücudunun önüne nazaran küçük kalmışlar. Kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın. Çok iyi sevgili kardeşim aynen devam. Şişip coşmak istiyorsan yine supplementsiz yapabilirsin ama beslenmen de coşman lazım bu seferde.![]()