1.5 Senede Bir Arpa Boyu Yol Alamamak

Merhaba,

18 yaşındayım
68 kiloyum
boyum 1.76

1.5 seneyi aşkın süredir vg yapıyorum ama nedense hiç ama hiç gelişemedim hani şöyle before-after yaparlarya bende hep before before
1.5 sene önce kollar göğüs omuz neyse şuanda aynı hiçbir değişiklik yok ve buda beni nerdeyse psiolojik bunalıma sokucak

lise son sınıf öğrencisiyim
yani öğrenci hayatı yaşıyorum

ilk önce düzenli bir yaşamım var ve son 6 aydır yediklerime çok dikkat ediyorum

en az 7 saat uyuyorum

antremanlarım yeterli sağlam da basıyorum ama yok yok...

ilk başladığımda 58 kg civarıydım birden 65e fırladım ve orda kaldı
eğer bu yaza kadarda gözle görülür bir değişmem olmassa vg yi bırakıcam

aynı anda 6 arkadaşla başladık 2 si bıraktı 4ü ve ben kaldık diğer 4ünün ne düzenli bir yaşamı besin düzeni yok ama çok sağlam vücut yaptılar nerdeyse 1 senede ben hep yerimde saydım hatta bir ara 2-3 hafta ara verdim salona gelen adamı kendim gözlüyorum 3 ayda birşeyler oluşmaya başlıyor ben kendimi 5 aydır gözlüyorum hiçbirşey yok
şuan kullandığım pro. tozu 3matrix
beslenme düzenim ise şöyle

sabah:2 yumurta+kepekli ekmek+mevsim sebzeleri+biraz reçel veya pekmez+beyaz peynir
öğle(evde değilim dışarda okul öğle arası oluyor):tavuk döner/2 tabak ev yemeği vb. şeyler
akşam:500ml yağsız süt ve evde bulunan yemek

öğün aralarında atıştırıyorum protein tozunuda ant. önce yarım ant. sonra 1 ölçek alıyorum ertesi gün sabah kalktığımdada yarım ölçek alıyorum

size fikir vermesi açısında fotoğrafımı atıyorum he bu arada söylemeyi unuttum gelişen tek yerlerim kanatlarım...
http://i.hizliresim.com/x0pDj9.jpg

http://i.hizliresim.com/xAXJQp.jpg

son 6 aydır daha da dikkat ediyorum yani ondan öncede dikkat ediyordum fakat bu kadar değil gene yumurta yiyordum ama şimdi yumurtaları arttırdım

58 den 68 e çıkmışsın nasıl gelişme olmaz foto görmeden yorum yapması zor ama 10 kilo kesinlikle değişiklik vardır..

vücut ölçülerin var mı başlamadan önce ve şuan ayrıca karın çalışmanı ve kasları parçalamanı öneririm daha belirgin durur bence değişiklik vardır 1.5 yıl az bir zaman değil ve 10 kg de almışsın bence sen kendini her gün gördüğün için sana öyle geliyor

1.si 10 kilo almışsın mutlaka değişim ve gelişim olmuştur. Ve 2.si vg de en büyük etken beslenmedir antrenmandan daha önemlidir. Diğer arkadaşların senden daha sağlam besleniyor olabilirler

58 den 68 e çıkmışsın nasıl gelişme olmaz foto görmeden yorum yapması zor ama 10 kilo kesinlikle değişiklik vardır..
hocam foto mesajın en altında ordan bakabilirsiniz

arkadaşlar 10kg ye yakın aldım ama sadece 1 kere ondan sonra herşey durdu ölçü olarak da 2 ayda bir alıyordum en on 2 ay önce aldım hep aynı çıkıyordu şuan da alma ihtiyacını hissetmedim çünkü büyük bi ihtimalle aynıdır

pardon fotolarını yeni gördüm bence beslenmende bi sıkıntı olabilir yani artırmalısın ve şuan boy kilo orantılı gibi ama yağ oranın biraz düşmesi gerekiyor buna yönelik protein fazla karbonhidrat az güzel bi beslenme programı çıkarırsan işe yarayabilir diye düşünüyorum..başarılar.

Sıkıntı ortada zaten günde 2 yumurta ile tavuk dönerle hiç bir şey olmaz 3 yılda yerinde sayarsın 5 yılda hemen beslenme programında yumurtayı min 4-5 e çıkar ve minimum 350-400 gram tavuk ekle + patates haşlaması prinç makarna vs yüklemesi yap 1.5 yılda hiçmi nasıl besleniceğine dahir bişi okumadın

beslenmen kotu kardesım . o boy ve kiloya o kadar yemek anca yerınde sayarsın tabi . kendını bıraz zorlamalısın daha çok ye ;)

ectomorph vücut tipine hoşgeldin.. forumda bu konuda daha detaylı bilgiler var ama genel olarak söylemek gerekirse bu tip vücutlar zor kas alır ama kolay kolay yağ tutmaz. diğer arkadaşların endomorph olabilir büyük ihtimal.

vücut ölçülerin var mı başlamadan önce ve şuan ayrıca karın çalışmanı ve kasları parçalamanı öneririm daha belirgin durur bence değişiklik vardır 1.5 yıl az bir zaman değil ve 10 kg de almışsın bence sen kendini her gün gördüğün için sana öyle geliyor
Aynen bende arkadaşa katiliyorum en azindan saglam altyapı yapmisindir kas kutleni artirmisindir seni uzun süredir görmeyen birinden fikir al sen sürekli gördüğün icin fark etmiyorsun dur

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ectomorph vücut tipine hoşgeldin.. forumda bu konuda daha detaylı bilgiler var ama genel olarak söylemek gerekirse bu tip vücutlar zor kas alır ama kolay kolay yağ tutmaz. diğer arkadaşların endomorph olabilir büyük ihtimal.

vücut tiplerini daha önce okumuştum ama bir daha okudum hocam ectomorph vücut için çok cılız uzun boylu sopa tabirini kullanıyor ama ben öyle değilim ama benzer noktası zor kas almak olabilir ve yağda pek tutmuyor doğrudur

sanırım sorunum beslenme kaynaklı beslenmeye dahada önem vericem

Hiç bişey yemiyorsun usta. Senin yediklerini normal insanlar normal günlerinde yiyorlar. Günlük öğünü çıkar 6 ya, yumurtayı 5-6 yap her öğün tavuğunu karbonhidratını adam gibi ye bakalım ne olacak. :) Aradığın tüm cevap bu.

Sanirim beslenme sorunum var

Öğle araları eve gelicem artık evde yicem yumurtayida arttirdim Suan da 2 yumurta daha yedim burdan okula gidicem

Alınma ama 1.5 seneye göre çok az gelişim. Iyi beslenmen bu mu ? Kötü beslendig8n zamanlar nasıldı :D

Kilon cok az bulk yapman lazim yani kilon basina 4 gr karbonhidrat 2 gr protein 1 gr yaģ alman lqzim az yiyorsun karbonhidrat bile aldigini görmedim programda.

Back
Yukarı