eveeeet arkadaşlar,bugün beslenme programımın ilk gününün akşamı.saat 22:40
öncelikle son yorumlara cevap olarak söylüyorum..kesinlikle kendimi zorlamayacağım arkadaşlar.çocukça hırslanan birisi değilimdir.her ne kadar başladığım hiçbir işi yarım bırakmasamda bu iş başka.tekrar söylüyorum en ufak bir sıkıntıda bu işi bırakırım.kesinlikle kendimi zorlamayacağım.bunu baştan söyleyeyim.sonra gelipte "biz demiştik yapamayacağını" diye artistlik yapmayın.

şayet bırakırsam bu başlık da denemek isteyenlere ibret olmuş olur..fakat halen bu programın başarılı olabileceğini savunuyorum.
bugün sabah 6'da yattığım için öğlen 2 gibi uyandım.2 saat arayla protein tozumu alıyorum.bir ara dışarıda olduğum için 3 saati aştım.fakat 2 saate 1 almaya gayret gösteriyorum.
saat 17 gibi 45 dk. kadar kardiyo yaptım.herhangi bir problem yaşamadım.kardiyodan önce biotest hot-rox aldım.onu yağ yakıcı supplementler bölümünde aktaracağım.
vm 2000 tabletimi kalkınca 1 tane aldım,yatmadan önce de 1 tane alacağım.omega-3 kapsüllerimi de kalkınca 1,gün içinde 1 tane alıyorum.bcaa ve karma amino asit tabletlerimi ise protein tozunum almadığım 2-3 saatlik aralarda alıyorum.yatmadan önce arginine-ornithine-lysine tabletlerimi alacağım.
neyse,ilk izlenimlerini anlatayım,
öncelikle tek problemim miğde bulantısı.evet,miğdem bulanıyor.
sürekli protein tozu ve çeşitli haplar almak canımı çok sıkıyor.şu anda bıkmasamda 2-3 güne bıkacağım kesin gibi.
kendimi çok enerjik hissediyorum.hatta çıkıp bi 30 dk. koşsammı diye düşünüyorum.
ilk gün olduğu için zorlanmamam normal.evde beni baştan çıkarabilecek bir yiyecek maddesi bulundurmuyorum.zaten mutfağa da girmiyorum.sanırım yanlız yaşamasaydım ve yemek pişen,yenen bir evde yaşasaydım çok zorlanacaktım.motivasyonum yerinde.
ilk günün özeti,miğdem bulanıyor!!!
saygılar.