İnsanların yanıda durmadan body'den bahsediyorum Durduramıyorum!

Açıkcası çok garip bi sorunum var.İnsanlar ne zaman beslenme konusunda küçük bi yanlış yapsa(tabi bunlar sporla ilgilenmeyen insanlar) onlara bi şeyler anlatmaya başlıyorum ve ardı arkası gelmiyor.Durmadan spordan ve sağlıktan söz ediyorum.Hatta okulda bana yazan kızlar var yurtta akşam kafede falan sohbette hatta baş başa sohbette bile konu body'e dönüyor ve bunun yüzünden benden soğuyan arkadaşlarım bile oldu hissediyorum.Zaten takıntılı biriyim bi işi yaptımmı tam yaparım, durmadan herkesi spora gitmeye teşvik etmeye çalışıyorum vs. Yemek programımda hiç istisna yapmıyorum ayda yılda arkadaşlar bi yere çağırsa az uyku zamanım azalır diye gitmiyorum.Gün içinde durmadan dergi internet vs. araştırma yapıyorum.Kafayı yememe cidden az kaldı.

vücut geliştirme sporu başkadır diğer sporlara benzemez basketbolla uğraşan birisi için bir hamburgerin pek bir zararı yoktur ama bizim için diyet döneminde malesef olumsuz etkisi oluyor bunun sebebide doğal yollardan kas geliştirmenin zor olması ama internetde çok video var steroid kullanıp sigara alkol alan uyuşturucu kullanan gençler . Merak etme sen işin doğrusunu öğreniyorsun ama biraz konuşmak yerine sessiz kalmayı denemelisin merak etme bizde senin gibiyiz :))

ne yap ne et bundan kurtul sporla ilgilisi olmayan insanlara vg sporu konusunda uzun uzun cümlerler kurmak hatta yediklerine içtiklerine karışmak onları sinirlendirir ve giderek senden uzaklaşırlar kalırsın tek başına hatta şöyle yazayım bu kişiler sporcu bile olsa saatlerce sadece vgden bahsetmek sıkar bir süre sonra başka konularda açmak gerekli sohbet ederken örneğin kız arkadaşımda fitnessçıdır ama bazen gereğinden fazla vg konusunu uzatınca sıkıldığını anlıyorum

ne yap ne et bundan kurtul sporla ilgilisi olmayan insanlara vg sporu konusunda uzun uzun cümlerler kurmak hatta yediklerine içtiklerine karışmak onları sinirlendirir ve giderek senden uzaklaşırlar kalırsın tek başına hatta şöyle yazayım bu kişiler sporcu bile olsa saatlerce sadece vgden bahsetmek sıkar bir süre sonra başka konularda açmak gerekli sohbet ederken örneğin kız arkadaşımda fitnessçıdır ama bazen gereğinden fazla vg konusunu uzatınca sıkıldığını anlıyorum

Kısaca kendini yanlışları görebilen bir müneccim gibi düşün ama biraz sessiz kal bırak insanlar kendi yanlışlarını kendilerini görsünler senin onları uyarman Rocky'nin dediği gibi insanları kendinden soğutursun

en güzeli hayvan gibi spor yapıp sanki genetikmiş tanrılarırn vergisymiş edasıyla dolaşmak. spormu ne sporu? :):):)

muthişsin :D bunu hep düşünürdüm acaba yapan varmı diye meger az degilmiş :D dediğin gibi hayvan gibi body yapıcan soran olursada yoo bi gecen yaz 1 haftalıgına yüzdüm o başlasam ohoooo falan diye anlatıcan :D sanki altın genetik gibi :D çok güldüm yaa :D

Aynı sorunu yaşayanlardanım:D

Aynı durum benim başımada geliyor ama kaşınıyorlar. Body yapmaya başladığımdan beri dar giyiniyorum adamlar vücudu görünce soru soruyor. Tam burada film kopuyor. İlk soru ne kadar zamanda yaptın oluyor. Zamanı söyledikten sonra ilaç alıyorsun dimi bırakınca sarkıcak onlar diyor. Bana bu sorular tekrar gelmesin diye bilgimce dilim döndüğüce anlatıyorum bi umut belki o başkasına anlatır tekrar anlatmak zorunda kalmam diye. Bu seferde bende başlicam ama zaman yok lafı geliyor. Haftada 4 saatin yokmu diyorum. İş ya da okul var yorgun oluyorum diyorlar. Bu sefer ben susuyorum. Sanki ben makineyim biz nası yapıyoruz.

ben işi esprıye vurarak bassederım genelıkle ve uzatmam o yuzden acıkcası espri olsun dıye body konularına gırerım fakat
bırı kullandıgım tozlara bır bılgısı olmadan abuk subuk konusunca kendımı kaybedıyorum bazen :D

Kahvede otururduk, vg sporuna yeni başladığım dönemler. Çayımı şekersiz içerdim, kahvenin yanında bir tostçu dururdu. Arkadaşlarım oradan tost aldığında, elimde olmayan sebeblerden dolayı, eleştiri yapardım. Gidip evde yesene, tost sağlıksız, vs vs vs. Belli bir zaman böyle gitti, baktım ki çocukların canı iyice sıkıldı artık, vg muhabbeti açtığım gibi suratları değişiyordu. Belli bir zaman sonra bende umursamadım anlatmadım, onlara tavsiyelerde bulunmadım.
Yukarıda arkadaşın belirttiği, cafeye bar'a falan gittiğimizde herkes alkol içerken ben soda su içiyordum, ama onlara artık karışma faslını kapatmıştım.

Belli bir zaman sonra vücut şekil almaya başladığı andan itibaren, bu sefer onların merağı uyanıyor. Bu sefer sana sorular sormaya başlıyorlar, nasıl oldu ? nasıl yaptın ? senin gibi beslensem bende yapabilir miyim ?
Bu seferde ben susma hakkımı kullanıyorum. Dene bence çok zevkli oluyor :)

Back
Yukarı