John399
Üye
Açıkcası çok garip bi sorunum var.İnsanlar ne zaman beslenme konusunda küçük bi yanlış yapsa(tabi bunlar sporla ilgilenmeyen insanlar) onlara bi şeyler anlatmaya başlıyorum ve ardı arkası gelmiyor.Durmadan spordan ve sağlıktan söz ediyorum.Hatta okulda bana yazan kızlar var yurtta akşam kafede falan sohbette hatta baş başa sohbette bile konu body'e dönüyor ve bunun yüzünden benden soğuyan arkadaşlarım bile oldu hissediyorum.Zaten takıntılı biriyim bi işi yaptımmı tam yaparım, durmadan herkesi spora gitmeye teşvik etmeye çalışıyorum vs. Yemek programımda hiç istisna yapmıyorum ayda yılda arkadaşlar bi yere çağırsa az uyku zamanım azalır diye gitmiyorum.Gün içinde durmadan dergi internet vs. araştırma yapıyorum.Kafayı yememe cidden az kaldı.
vücut geliştirme sporu başkadır diğer sporlara benzemez basketbolla uğraşan birisi için bir hamburgerin pek bir zararı yoktur ama bizim için diyet döneminde malesef olumsuz etkisi oluyor bunun sebebide doğal yollardan kas geliştirmenin zor olması ama internetde çok video var steroid kullanıp sigara alkol alan uyuşturucu kullanan gençler . Merak etme sen işin doğrusunu öğreniyorsun ama biraz konuşmak yerine sessiz kalmayı denemelisin merak etme bizde senin gibiyiz