İnsan kendi vücudun'dan nefret eder mi?

Çarşamba günü ameliyatımı oluyorum , ve diyete başlıyorum. Bana önerebileceğiniz yağ yakımına yönelik diyet programları varsa , özel mesaj ya da buradan anlatırsanız çok sevinirim. Özellikle ketojen diyet.
Teşekkürler , BEAR!

Ben 30 kilo verdim dostum özelden ulaş facebook bırak msn bırak yardımcı olacagım sana ben zayıflatacagım seni

Beyler benim karnımda falan fazla yağ yok kollarım da gayet iyi durumda ancak göğsüm arkadaşınki gibi.Küçükken de aşırı zayıftım.Bir ara doktora gitmiştim alerji gibi bir şey yüzünden göğüslere el atmıştı ilaç kullanmıştım 1 ay falan son gittiğimde bir şey kalmamış demişti de benim asıl sorum bunun gibi bir göğüs sırf spor yaparak geçebilir mi?Jinekomasti olsa bile sporla geçiyor mu?Yaz tatili bitene kadar ben de biraz toparlayım vücudumu ancak hastaneyle uğraşmak istemiyorum :)

Kendinden nefret etmesi gerekenler bundan daha beter bir vücuda sahip olmasına rağmen sabah 5 de onuncu lahmacunu yağı akıta akıta yerken "ben böyle mutluyum" diye kendini kandıran zavallılardır..
Sağlıklı bir diyet ve düzenli idmanla güzel bir vücuda sahip olacaksınızdır.. Çok arkadaşımı aşırı şişmanlıktan ve ya aşırı zayıflıktan sağlıklı fit bir vücuda kavuşma konusunda spora yönlendirdim.Çoğu vazgeçti, başaramadı ama azimli olanlar şu an çakı gibiler.Buluştuğumuzda birer kadeh içelim,bir gün böyle olsun dediğimde ben reddediyor 5 sene önceki obez içki arkadaşım..

İçki içmeyi bende bıraktım açıkcası artık sadece bazı sıcak akşamlarda 1 bira içiyorum.

Manisa Celal Bayar Üniversite Hastanesi Endokrin. Bölümünden gelen sonuçlarım.
Jinekomasti HAYIR!
Adipomasti EVET.

Sadece yağ dokusu onun içinde lipo. olacağım. Ve bu işkenceler bitecek.
Şuanda 1.83/92 olmuşum.1 haftadır koşulara başlamıştım yavaş yavaş. 2 kilo farketmiş.
Bu operasyondan sonra artık diyet ve spor günlüğüm ile karşınıza çıkacağım.
CursedBear Bende aynı sorun ile karşılaştım hastanede çekilen ultrasonda meme dokusunda bir büyüme yani ( jinokomasti ) yok.Fakat yağlı dokuda hipertrofi yani ( adipomasti ) çıktı.Meme ucunda ise normale göre büyüklük mevcut meme dokusunda birşey olmadığını söyledi senin de böyle miydi ? Doktor liposuction yada spor ve diyet ile giderilebileceğini söyledi.Özel hastanelerde liposuction fiyatları nedir ve adipomasti spor ve diyet ile geçer mi bilgisi olan arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum. birde mümkünse lipo öncesi sonrası fotoğraf varsa atarsan çok sevinirim

Back
Yukarı