selamlar cursedbear,
birkaç gündür başlığını ilgiyle takip ediyorum. her ne kadar yazacaklarım görece uzun sayılmasa bile yazmam gerekenleri/yazacaklarımı toparlamam uzun zaman aldı.
kendimden örnek verecek olursam, belki bir nebze daha seni motive edebilirim diye düşündüm, izmirli bir kardeşin olarak.
henüz bundan 6-7 ay öncesine kadar, ciddi anlamda duruş bozukluğuna sahip, gecesiyle gündüzü belli olmayan, alkolik, sigara bağımlısı, zayıf ama göbekli gibi iğrenç bir vücuda sahip, aynada kendi fizikselini görmekten kaçınan biriydim. nereden aklıma geldi, tam anımsayamıyorum, fakat bir gün kafama esti ve yakınımda bulunan bir spor salonuna yazılmaya karar verdim. çevremdeki kimsenin, ailemin dahi benden umudu yoktu, birkaç ay yapar, sıkılır bırakır diyorlardı.
başladım, ama bilinçsizce değil, adeta bir "no-lifer" olarak, bu olayın, bb'nin her şeyini okuyarak -neyse ki ingilizce ve almancam iyi durumda- genetiğim elverdiğince, bodyforum'daki arkadaşların, özellikle birkaç tanesinin çok özel yardımlarıyla -ki kendilerine teşekkürler- öğrenmeye başladım. ilk önce, belki de yaşamımın en önemli parçalarından biri olan cipsi, yaşamımdan çıkardım. beslenmem düzene girdi. spora başlamamla birlikte, kendimin dahi şaşırdığı bir kararlılıkla, çok özel zamanlar dışında alkol tüketmedim. sigarayı bıraktım, fakat final zamanlarımın stresiyle birkaç tane içtim, ancak bunu önemsenecek nitelikte saymıyorum.
ve azimle çalışmayı, yaşamımı düzene sokmayı sürdürdüm.
bugün, tam olarak bugün, 6. ay doldu. vg için çok kısa bir zaman. fakat vücudumu en azından, hem bedensel olarak hem de -ki bu daha önemli- zihinsel bazda "toparlamam" için yeterli bir zaman oldu. asıl yol, benim için, bundan sonra başlıyor. senin için de öyle olacak.
kendine güvenmeyle birlikte, dahil olduğun içsel karanlıktan kısa zamanda kurtulacaksın.
kolay gelsin kardeşim.